Silkeborg-kaptajn sætter jagten ind på Sønderjyske

Silkeborgs anfører, Mads Emil Madsen, øjner mulighed for at hale godt ind på Sønderjyske i de kommende kampe.

Silkeborg IFs Rafael Enrique Romo Perez støder sammen med Lyngby Boldklubs Gustav Marcussens støvle under Superliga-kampen mellem Lyngby BK og Silkeborg IF på Lyngby Stadion i Kongens Lyngby. Foto: Niels Christian Vilmann - Ritzau Scanpix

Med 0-0 i Lyngby halede Silkeborg torsdag ind på Sønderjyske, som tabte 0-2 til OB i 3F Superligaens nedrykningsspils pulje 1.

Nu er der ti point mellem Silkeborg, som ligger til direkte nedrykning, og Sønderjyske, som ligger til nedrykningsplayoff, og de to hold møder hinanden i de kommende to runder.

Læs også Nu åbnes der for rejser til langt flere lande: Men løbet er kørt, mener lufthavnsdirektør

Silkeborgs anfører, Mads Emil Madsen, sætter jagten ind.

- De to kampe kan bringe os helt tilbage i kampen om overlevelse. Vinder vi kampene, bliver Sønderjyske først rigtig nervøse, siger Madsen.

Sønderjyske har alt at tabe, mens vi har alt at vinde, så nu har vi chancen for at ryste dem.

Mads Emil Madsen, anfører, Silkeborg IF

- Sønderjyske har alt at tabe, mens vi har alt at vinde, så nu har vi chancen for at ryste dem.

- Vi har en god rytme, spiller godt og har holdt rent bur to gange i træk. Vi er gradvist blevet bedre gennem hele sæsonen, og nu kan vi gøre ondt på alle, siger anføreren.

Solid indsats mod Lyngby

Cheftræner Kent Nielsen førte mandag Silkeborg til en 6-0-sejr over OB og kunne torsdag se sit hold levere en ny solid indsats mod Lyngby, hvor Silkeborg kom tættest sejren.

Læs også Chauffører utrygge: Frygter at sprede smitte

Kent Nielsen ser gode tendenser fra holdet og tror på chancerne mod Sønderjyske.

- Vi var tæt på de tre point, holdt nullet igen og har nu kun tabt én kamp i de sidste syv. Vi hentede et point ind på Sønderjyske, og dem skal vi slå to gange nu.

Alle har haft travlt med at kigge på vores bundniveau, men vi har faktisk spillet godt i hele 2020.

Kent Nielsen, cheftræner, Silkeborg IF

- Vi ved godt, vi er langt efter, og at vi skal hente en frygtelig masse point, men vi har hele tiden arbejdet hårdt for at få det til at lykkes.

- Alle har haft travlt med at kigge på vores bundniveau, men vi har faktisk spillet godt i hele 2020.

Læs også Nu kan Karina endelig komme ud i naturen: - Hold kæft mand! Er jeg er gået glip af det her?

Lyngby-træner Christian Nielsen er imponeret af Silkeborg og er ikke i tvivl om, at holdet - efter de gode resultater mod OB og Lyngby - også kan drille Sønderjyske.

- Det er et fremragende hold, som er vokset gennem sæsonen. Træneren har gjort et fantastisk stykke arbejde, som jeg tager hatten af for, siger Christian Nielsen.

Læs også Danmark har fået ny smitteapp – men mange kan ikke benytte den

- Silkeborg er en joker i dette nedrykningsspil, og jeg kan slet ikke se, hvorfor de ikke også skal kunne tage point fra Sønderjyske. Det er et modbydeligt hold at spille imod.

Lyngby har tre point ned til Sønderjyske.