TV2 Østjylland

Nytænkende regionalt mediehus i vild udvikling

På TV2 Østjylland er vi godt og vel 100 medarbejdere, der har den gode historie og formidling som fælles passion, når vi skal ud at dække alt det spændende, sjove og vigtige, der sker i Østjylland.

TV2 Østjylland er en del af de otte TV2-regioner, der, som public service-virksomhed, fungerer redaktionelt og økonomisk uafhængigt af TV 2 Danmark. Vi dækker vores 9 kommuner på tværs af platformene tv, web, TV 2 PLAY, Facebook, Instagram, podcast, YouTube og TikTok.

Vores kommuner: Aarhus, Randers, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs, Odder, Silkeborg, Skanderborg og Samsø.

Vores transformation

På TV2 Østjylland har vi de seneste år været i gang med en gennemgribende udvikling fra tv-station til mediehus, hvor tv-nyhederne på TV 2 kl. 19.30 ikke længere er det eneste flagskib – vi servicerer nu østjyderne på en lang række platforme. Vi producerer tværmedielt indhold til tv, web, TV 2 PLAY, Facebook, Instagram, podcast, YouTube og TikTok samt skaber samtaler mellem brugerne både på digitale platforme og ude i virkeligheden.

Læs mere om vores arbejde på vores udviklingsblog

tv2-stationer-oversigt

Vores indhold

Vi arbejder hele tiden målrettet på at styrke indsatsen for at gøre vores indhold bedre, og derfor arbejder vi også strategisk med vores målgrupper og platforme. På TV2 Østjylland producerer vi regionalt public service-indhold til alle generationer, hvilket kræver, med den medieudvikling vi oplever, at vi opererer på flere platforme, da generationerne forbruger medier på vidt forskellig måder. I vores show-reel kan du se, at vores indhold spænder over hele paletten.

Vores arbejdsområder

På TV2 Østjylland har vi ikke afdelinger men en række arbejdsområder, hvor vores medarbejdere udfører forskelligartede opgaver på tværs af huset. Vi har en lang række fagligheder og kompetencer, der spiller sammen for, at vi kan producere det bedst mulige indhold til østjyderne. Har du lyst til at være en del af holdet, kan du se her, om vi har ledige stillinger lige nu.