Journalistpraktikant på TV2 ØSTJYLLAND

Vi søger to praktikanter, der fra 1. februar 2023 ønsker et godt afsæt til en lang og spændende karriere i mediebranchen. Er du en af dem?

Hvis du går på en journalistuddannelse og kommer i praktik på TV2 ØSTJYLLAND, skal du være indstillet på, at du får travlt. På mange måder indgår du i det daglige arbejde på samme måde som alle dine andre kolleger. Det er vores klare overbevisning, at du lærer mest på dén måde.

Omvendt får du selvfølgelig masser af coaching og feedback. Du er først og fremmest i praktik for at udvikle dig fagligt og for at lære. Det ansvar tager vi meget seriøst.

Du bliver en del af en fantastisk praktikantgruppe på i alt ni unge, som konstant hjælper og støtter hinanden – både fagligt og socialt. Hver måned har praktikanterne en fælles læringsdag, hvor de fx taler om deres oplevelser, prøver at flyve med drone eller besøger andre mediearbejdspladser. En gang om året tager praktikanterne desuden på studietur sammen med fotograf-eleverne, ligesom de også deltager i TV 2 Academy.


Stillingerne i efteråret 2022

Vi søger to nyhedspraktikanter til start i februar 2023.

document — Se stillingsopslaget her, 1.17 MB


Som praktikant på TV2 ØSTJYLLAND lærer du at fortælle dine historier på tværs af tv, web og sociale medier. Du må gerne have et ønske om især at beskæftige dig med én platform, fx tv. Men du skal samtidig have lyst til at arbejde med digitalt indhold. Ellers er vi ikke det rigtige match. For os er det ret enkelt: Vi vil gerne understøtte, at du står godt rustet til et fremtidigt job i mediebranchen, og dér står du klart stærkest, hvis du har arbejdet med flere platforme og med flere forskellige journalistiske genrer.

På TV 2 ØSTJYLLAND får du små 100 nye kolleger. Vi har et uhøjtideligt og forholdsvist ungt miljø, hvor alle kender hinanden. Vi er ikke bange for at gå vores egne veje, og det er i orden at begå fejl – ikke mindst som praktikant. Vigtigst af alt har vi det hamrende sjovt!


Mød os inden matchdagen


PRAKTIKMESSE, VIDENSBYEN, ODENSE
Onsdag den 26. oktober kl. 10-15
Det hele foregår som en slags speed-dating, hvor du sammen med dine studiekammerater kan møde en lang række forskellige praktiksteder. På messen kan du møde Anne, som er praktikant på TV2 ØSTJYLLAND, Henriette som er vejleder samt Karsten, som er redaktionschef. Senere er der mulighed for at komme over til os og få en lille uformel snak, hvis du har lyst.


ÅBENT HUS, TV 2, ODENSE
Mandag den 31. oktober
Vi holder et samlet oplæg for alle, der er interesserede. Senere har du mulighed for at få en personlig samtale med Henriette og Karsten, som er praktikantvejleder og redaktionschef. Vi har desuden en af vores dygtige praktikanter med, nemlig Anne. Hende må du meget gerne sige hej til, hvis du har spørgsmål.

document — Læs mere om åbent hus på TV 2, 0.20 MB


ÅBENT HUS, TV2 ØSTJYLLAND, AARHUS

Tirsdag den 1. november kl. 10-12. Derefter forsamtaler

Ved de to første arrangementer møder du formentlig en række forskellige praktiksteder – og der er masser af forskellige indtryk. På vores eget åbent hus i Aarhus kommer du mere i dybden: Du møder flere forskellige af vores praktikanter, du møder vores praktikantvejleder, og du ser noget af det indhold, praktikanterne laver. Og så får du selvfølgelig også en rundvisning i huset. Selve arrangementet er kl. 10-12. Alle deltagere bliver efterfølgende tilbudt en let frokost og en forsamtale – af erfaring ved vi at samtalerne kan strække sig frem til sidst på eftermiddagen.

Tilmeld dig ved at sende en mail til praktikantvejleder Henriette Olsson på heol@tv2oj.dk. Du kan evt. sende din ansøgning samtidig.

Giv os et kald!

Helt frem til Store Matchdag er du altid meget velkommen til at kontakte os:

Anne Søgaard Povlsen (praktikant), tlf. 29 89 88 63
Anne Søgaard Povlsen (praktikant), tlf. 29 89 88 63
Henriette Olsson (vejleder),
tlf. 30 13 11 91
Henriette Olsson (vejleder), tlf. 30 13 11 91
Karsten Smed (redaktionschef),
tlf. 30 10 11 22
Karsten Smed (redaktionschef), tlf. 30 10 11 22

Se mere om vores praktikanter på:

Instagram og Facebook


I videoen herunder kan du se lidt om, hvad vi laver på TV2 ØSTJYLLAND:

Praktikantgruppen

Anne Bjørnskov Matthiesen

Anne Bjørnskov Matthiesen

Journalist

Anne Marie Stoustrup

Anne Marie Stoustrup Petersen

Journalist

ANPO

Anne Søgaard Povlsen

Journalist

ASMU

Aske Tougaard Munch

Journalist

Johanna Olsen

Johanna Uggerholm Olsen

Tilrettelægger

LOMA

Louise Kirchbichler Malan

Journalist

Mikala Emilie Kjærbo Sørensen (MISO) Tilrettelægger

Mikala Emilie Kjærbo Sørensen

Tilrettelægger