Journalistpraktikant på TV2 ØSTJYLLAND

Vi søger to praktikanter, der fra 1. februar 2023 ønsker et godt afsæt til en lang og spændende karriere i mediebranchen. Er du en af dem?

Hvis du går på en journalistuddannelse og kommer i praktik på TV2 ØSTJYLLAND, kan du glæde dig til et praktikforløb med fuld fart på læring, udvikling og fællesskab. På mange måder indgår du i det daglige arbejde på samme måde som alle dine andre kolleger. Det er vores klare overbevisning, at du lærer mest på den måde.

Omvendt får du selvfølgelig masser af coaching og feedback. Du er først og fremmest i praktik for at udvikle dig fagligt og for at lære. Det ansvar tager vi meget seriøst.

Du bliver en del af en fantastisk praktikantgruppe på i alt ni unge, som konstant hjælper og støtter hinanden – både fagligt og socialt. Hver måned har praktikanterne en fælles læringsdag, hvor de fx taler om deres oplevelser, flyver med drone eller besøger andre medier. En gang om året tager praktikanterne desuden på studietur sammen med fotograf-eleverne, ligesom de også deltager i TV 2 Academy.


Stillingerne i efteråret 2022

Vi søger to nyhedspraktikanter til start i februar 2023.

document — Se stillingsopslaget her, 2.90 MB


Som praktikant på TV2 ØSTJYLLAND lærer du at fortælle dine historier på tværs af tv, web og sociale medier. Du får rig mulighed for at specialisere dig på én platform – for eksempel TV. Men du skal samtidig have lyst til at arbejde med digitalt indhold. Ellers er vi ikke det rigtige match. For os er det ret enkelt: Vi vil gerne understøtte, at du står godt rustet til et fremtidigt job i mediebranchen, og dér står du klart stærkest, hvis du har arbejdet med flere platforme og med flere forskellige journalistiske genrer.

På TV 2 ØSTJYLLAND får du tæt på 100 nye kolleger. Vi har et uhøjtideligt og forholdsvist ungt miljø, hvor alle kender hinanden. Vi er ikke bange for at gå vores egne veje, og det er i orden at begå fejl – ikke mindst som praktikant. Vigtigst af alt har vi det hamrende sjovt!


Mød os inden matchdagen


PRAKTIKMESSE, VIDENSBYEN, ODENSE
Onsdag den 26. oktober kl. 10-15
Det hele foregår som en slags speed-dating, hvor du sammen med dine studiekammerater kan møde en række forskellige praktiksteder. På messen fortæller vi om TV2 ØSTJYLLAND som praktiksted, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har til os. I slutningen af dagen er du desuden velkommen til at komme forbi vores stand igen til en uformel snak. På messen kan du møde Anne, som er praktikant på TV2 ØSTJYLLAND, Henriette som er vejleder samt Karsten, som er redaktionschef.

VIRTUEL PRAKTIKMESSE, TEAMS
Onsdag den 26. oktober kl. 15.15-15.45 dansk tid

Er du på udveksling i udlandet eller på anden måde forhindret i at deltage fysisk på praktikmessen? Onsdag den 26. oktober gennemfører vi kl. 15.15 et virtuelt møde for dem, der gerne vil høre mere om TV2 ØSTJYLLAND. Du tilmelder dig ved at skrive til praktikantvejleder Henriette Olsson på heol@tv2oj.dk.


ÅBENT HUS, TV 2, ODENSE
Mandag den 7. november kl. 11-15
Vi holder et samlet oplæg for alle, der er interesserede. Senere har du mulighed for at få en personlig samtale med Henriette og Karsten, som er henholdsvis praktikantvejleder og redaktionschef. Vi har desuden en af vores dygtige praktikanter med, nemlig Anne Marie. Hende må du meget gerne sige hej til, hvis du har spørgsmål. Du finder hende ved vores stand på Kvægtorvet eller ved at ringe til hende på tlf. 60 89 99 38.

VIRTUELLE FORSAMTALER
Mandag den 7. november fra kl. 15.25 dansk tid
Vi holder virtuelle forsamtaler for alle, der ikke har mulighed for at deltage fysisk i åbent hus den 7. eller 8. november. Tilmeld dig ved at sende en mail med din ansøgning til praktikantvejleder Henriette Olsson på heol@tv2oj.dk.

ÅBENT HUS, TV2 ØSTJYLLAND, AARHUS
Tirsdag den 8. november kl. 10-12. Derefter forsamtaler
På vores eget åbent hus i Aarhus kommer du mere i dybden: Du møder vores praktikanter, der fortæller om at være praktikant hos os og desuden vise noget af det indhold frem, som de har lavet. Derudover får du selvfølgelig en rundvisning i huset. Selve arrangementet er kl. 10-12. Alle deltagere bliver efterfølgende tilbudt en let frokost og en samtale. Af erfaring ved vi, at samtalerne kan strække sig frem til sidst på eftermiddagen.

Tilmeld dig ved at sende en mail med din ansøgning til praktikantvejleder Henriette Olsson på heol@tv2oj.dk. Du må desuden meget gerne medbringe et udprint af dit CV til samtalen. 

Giv os et kald!

Helt frem til Store Matchdag er du altid meget velkommen til at kontakte os:

Anne Søgaard Povlsen (praktikant), tlf. 29 89 88 63
Anne Søgaard Povlsen (praktikant), tlf. 29 89 88 63
Anne Marie Stoustrup Petersen (praktikant) - tlf. 60 89 99 38
Anne Marie Stoustrup Petersen (praktikant) - tlf. 60 89 99 38
Henriette Olsson (vejleder),
tlf. 30 13 11 91
Henriette Olsson (vejleder), tlf. 30 13 11 91
Karsten Smed (red.chef),
tlf. 30 10 11 22
Karsten Smed (red.chef), tlf. 30 10 11 22

Se mere om vores praktikanter på:

Instagram og Facebook


I videoen herunder kan du se lidt om, hvad vi laver på TV2 ØSTJYLLAND:

Praktikantgruppen

Anne Bjørnskov Matthiesen

Anne Bjørnskov Matthiesen

Journalist

Anne Marie Stoustrup

Anne Marie Stoustrup Petersen

Journalist

ANPO

Anne Søgaard Povlsen

Journalist

ASMU

Aske Tougaard Munch

Journalist

Johanna Olsen

Johanna Uggerholm Olsen

Tilrettelægger

LOMA

Louise Kirchbichler Malan

Journalist

Mikala Emilie Kjærbo Sørensen (MISO) Tilrettelægger

Mikala Emilie Kjærbo Sørensen

Tilrettelægger