Journalistpraktikant på TV2 ØSTJYLLAND

Vi søger fire praktikanter til start 1. februar 2022. Er du en af dem?

Kommer du som journaliststuderende i praktik på TV2 ØSTJYLLAND, skal du være indstillet på, at du får travlt. På mange måder indgår du i det daglige arbejde på samme måde som alle dine andre kolleger. Det er vores klare overbevisning, at du lærer mest på dén måde.

Omvendt får du selvfølgelig masser af coaching og feedback. Du er først og fremmest i praktik for at udvikle dig fagligt og for at lære. Det ansvar tager vi meget seriøst.

Du bliver en del af en fantastisk praktikantgruppe på i alt otte unge, som konstant hjælper og støtter hinanden – både fagligt og socialt. Praktikanterne har månedlige læringsdage, hvor de fx taler om trivsel, får værktøjer til idéudvikling eller tager på ture ud af huset. En gang om året tager de også på studietur sammen med fotograf-eleverne, ligesom de også deltager i TV 2 Academy.


Stillingerne i efteråret 2021

Vi har 4 stillinger i denne omgang:

- 3 nyheds-stillinger

- 1 tilrettelægger-stilling til længere videoformater som fx serier til unge på YouTube

Læs stillingsopslagene nedenfor.

document — TV2 ØSTJYLLAND - nyheder, 3.65 MB document — TV2 ØSTJYLLAND - tilrettelægger, 2.14 MB


Som praktikant på TV2 ØSTJYLLAND lærer du at fortælle dine historier på tværs af tv, web og sociale medier. Du må gerne have et ønske om især at beskæftige dig med én platform, fx tv. Men du skal samtidig have lyst til at arbejde med digitalt indhold. Ellers er vi ikke det rigtige match. For os er det ret enkelt: Vi vil gerne understøtte, at du står godt rustet til et fremtidigt job i mediebranchen, og dér står du klart stærkest, hvis du har arbejdet med flere platforme og med flere forskellige journalistiske genrer.

På TV 2 ØSTJYLLAND får du små 100 nye kolleger. Vi har et uhøjtideligt og forholdsvist ungt miljø, hvor alle kender hinanden. Vi er ikke bange for at gå vores egne veje, og det er i orden at begå fejl – ikke mindst som praktikant. Vigtigst af alt har vi det hamrende sjovt!


Mød os inden matchdagen 10. november 2021


PRAKTIKMESSE, DMJX, AARHUS
Torsdag den 28. oktober kl. 13-16
Det hele foregår som en slags speed-dating, hvor du sammen med dine studiekammerater kan møde en lang række forskellige praktiksteder. På messen kan du møde Sarah, som er praktikant på TV2 ØSTJYLLAND, og Karsten, som er redaktionschef. Senere er der mulighed for at komme over til os og få en lille uformel sludder, hvis du har lyst.


ÅBENT HUS, TV 2, ODENSE
Mandag den 1. november kl. 10.30-16
Vi holder et samlet oplæg for alle, der er interesserede. Der er desuden mulighed for at få en snak på tomandshånd med Karsten, som er redaktionschef på TV2 ØSTJYLLAND. Sarah – en af vores nuværende praktikanter – er også til stede hele dagen. Hende er du meget velkommen til at tage fat på, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være i praktik hos os. Læs mere om åbent hus på TV 2 her.


ÅBENT HUS, TV2 ØSTJYLLAND, AARHUS
Tirsdag den 2. november kl. 9.30-12. Derefter forsamtaler

Ved de to første arrangementer møder du formentlig en række forskellige praktiksteder – og der er masser af forskellige indtryk. På vores eget åbent hus i Skejby kommer du mere i dybden: Du møder flere forskellige af vores praktikanter, du møder vores praktikantvejleder, og du ser noget af det indhold, praktikanterne laver. Og så får du selvfølgelig også en rundvisning i huset. Selve arrangementet er kl. 9.30-12. Alle deltagere bliver efterfølgende tilbudt en let frokost og en forsamtale – af erfaring ved vi at samtalerne kan strække sig frem til sidst på eftermiddagen. Tilmelding til åbent hus er ikke nødvendig. Du møder bare op.

N.B.: Vil du gerne deltage i åbent hus, men har du ikke mulighed for at være der fysisk? I så fald kan du godt få en forsamtale alligevel – bare på video. Skriv til kasm@tv2oj.dk.

Giv os et kald!

Helt frem til Store Matchdag er du altid meget velkommen til at kontakte os:

Sarah Lægaard Hansen (praktikant), tlf.: 30 28 84 60
Sarah Lægaard Hansen (praktikant), tlf.: 30 28 84 60
Henriette Olsson (praktikantvejleder),
tlf. 30 13 11 91
Henriette Olsson (praktikantvejleder), tlf. 30 13 11 91
Karsten Smed (redaktionschef),
tlf. 30 10 11 22
Karsten Smed (redaktionschef), tlf. 30 10 11 22
Thomas Skov (redaktionschef),
tlf. 61 15 55 15
Thomas Skov (redaktionschef), tlf. 61 15 55 15

Se mere om vores praktikanter på:

Instagram og Facebook


I videoen herunder kan du se lidt om, hvad vi laver på TV2 ØSTJYLLAND:

Praktikantgruppen

beha

Benjamin Nielsen Hald

Journalist

emro

Emil Borup Rokkjær

Journalist

medarbejderfoto joca

Joyce Cathleen Hall Andersen

Journalist

nara

Nanna Malou Rasmussen

Journalist

medarbejderfoto nada

Nanna Dam

Journalist

medarbejderfoto saha

Sarah Lægaard Hansen

Journalist

thma

Thomas Medom Marcus

Journalist