Journalistpraktikant på TV2 Østjylland

Vi søger to gange om året praktikanter, der har lyst til at prøve kræfter med historier til flere platforme. Er du en af dem?

Går du på en af journalist-uddannelserne og kommer i praktik på TV2 Østjylland, kan du glæde dig til et forløb med fuld fart på læring, udvikling og fællesskab. Her er der garanti for mange kilometer i benene og rig mulighed for at forfølge egne idéer. Du indgår hurtigt i det daglige arbejde på lige vilkår med dine kollegaer, fordi det er vores klare overbevisning, at du lærer mest på den måde.

Der er selvfølgelig altid hjælp og sparring at få, ligesom der er et stort fokus på feedback. Du er først og fremmest i praktik for at udvikle dig fagligt og for at lære. Det ansvar tager vi meget seriøst.

Du bliver en del af en fantastisk praktikantgruppe, som konstant hjælper og støtter hinanden – både fagligt og socialt. Hver måned har praktikanterne en fælles læringsdag, hvor de for eksempel taler om deres oplevelser, flyver med drone eller besøger andre medier. En gang om året tager praktikanterne desuden på studietur sammen med fotografeleverne, ligesom de også deltager i TV 2 Academy.Bliv rustet til fremtiden

Som praktikant på TV2 Østjylland lærer du at fortælle dine historier på tværs af tv, web og sociale medier. Du får rig mulighed for at specialisere dig på én platform – for eksempel tv. Men du skal samtidig have lyst til at arbejde med digitalt indhold. Ellers er vi ikke det rigtige match. 

For os er det ret enkelt: Vi vil gerne understøtte, at du står godt rustet til et fremtidigt job i mediebranchen, og dér står du klart stærkest, hvis du har arbejdet med flere platforme og med flere forskellige journalistiske genrer.

På TV 2 Østjylland får du tæt på 100 nye kolleger. Vi har et uhøjtideligt miljø, hvor alle kender hinanden, og festudvalget arrangerer fredagsbar flere gange om året. Vi er ikke bange for at gå vores egne veje, og det er i orden at begå fejl – ikke mindst som praktikant. Vigtigst af alt har vi det hamrende sjovt!

Og så kan du i øvrigt glemme alt om myterne om en mediebranche, hvor der kun er plads til de spidse albuer. Hos os er trivslen blandt medarbejderne tårnhøj! Det er ikke bare pral – det siger de faktisk selv i den årlige trivselsundersøgelse. Især fællesskabet med kollegerne scorer topkarakter.

_______________


Stillingerne i efteråret 2024

Vi søger to nyhedspraktikanter til start i februar 2024. Stillingsopslagene vil snart blive lagt på denne side.

_______________


Nanna Malou Rasmussen

 Mød os inden matchdagen

Praktikmesse, Forskerparken, Odense
Tirsdag den 24. oktober
Det hele foregår som en slags speed-dating, hvor du sammen med dine studiekammerater kan møde en række forskellige praktiksteder. På messen fortæller vi om TV2 Østjylland som praktiksted, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har til os. I slutningen af dagen er du velkommen til at komme forbi vores stand igen til en uformel snak. På messen kan du møde Signe, som er praktikant på TV2 Østjylland, Nanna, som er vejleder, samt Karsten, som er redaktionschef.

Samtaledag, TV 2, Odense
Mandag den 30. oktober
Vi deltager i samtaledagen på Kvægtorvet ligesom en række andre TV 2-regioner og TV 2. Her har du mulighed for at få en personlig samtale med Runa og Karsten, som er henholdsvis praktikantvejleder og redaktionschef.

Vi har desuden en af vores dygtige praktikanter med, nemlig Signe. Hende må du meget gerne sige hej til, hvis du har spørgsmål. Ellers kan du fange hende på tlf. 22 44 06 91.

Du kan booke en samtale ved at sende en mail til redaktionschef Karsten Smed på kasm@tv2oj.dk. Du kan også fange ham ved at ringe eller skrive til tlf. 30 10 11 22.

VIRTUEL SAMTALE?
Hvis du befinder dig i udlandet eller ikke har mulighed for at deltage i Odense, vil vi gerne møde dig på video over Teams. Skriv til Karsten på kasm@tv2oj.dk / 30 10 11 22.

Åbent hus, TV2 Østjylland, Aarhus
Tirsdag den 31. oktober kl. 10-?
På vores eget åbent hus i Aarhus får du for alvor et godt indtryk af, hvordan livet er som praktikant hos os Du møder vores praktikanter, der fortæller om deres arbejde og viser nogle af deres historier frem. Derudover får du selvfølgelig en rundvisning i huset. Selve arrangementet er kl. 10-12. Alle deltagere bliver efterfølgende tilbudt en let frokost og en samtale. Af erfaring ved vi, at samtalerne kan strække sig frem til sidst på eftermiddagen.

Tilmeld dig ved at sende en mail til redaktionschef Karsten Smed på kasm@tv2oj.dk. Du kan også fange ham ved at ringe eller skrive til tlf. 30 10 11 22.


_______________

Giv os et kald!

Helt frem til Store Matchdag er du altid meget velkommen til at kontakte os:

Signe Hartig Danielsen (praktikant) - tlf. 22 44 06 91
Signe Hartig Danielsen (praktikant) - tlf. 22 44 06 91
Nanna Odmand Nielsen (vejleder),
tlf. 27 52 89 24
Nanna Odmand Nielsen (vejleder), tlf. 27 52 89 24
Karsten Smed (redaktionschef),
tlf. 30 10 11 22
Karsten Smed (redaktionschef), tlf. 30 10 11 22

Se mere om vores praktikanter på Instagram og Facebook

I videoen herunder kan du se lidt om, hvad vi laver på TV2 Østjylland:

Praktikantgruppen