Journalistpraktikant på TV2 ØSTJYLLAND

Praktikant-holdet foråret 2020.

Denne side er opdateret 15. april 2020.
___

Kommer du som journaliststuderende i praktik på TV2 ØSTJYLLAND, skal du være indstillet på, at du får travlt. På mange måder indgår du i det daglige arbejde på lige vilkår med alle dine andre kolleger. Det er vores klare overbevisning, at du lærer mest på dén måde.

Omvendt får du selvfølgelig masser af coaching og feedback. Netop fordi du er studerende. Du bliver også en del af en fantastisk praktikant-gruppe på i alt otte unge, som hjælper hinanden. Praktikanterne har månedlige læringsdage, hvor de fx taler om trivsel, får værktøjer til idéudvikling eller bliver præsenteret for forskellige dilemmaer ('Mads & Monopolet').

Som praktikant på TV2 ØSTJYLLAND lærer du at fortælle dine historier på tværs af tv, web og sociale medier. Dermed er du godt rustet til senere at skulle ud i et mediemarked i voldsom forandring.

Vi har et ungt, uhøjtideligt miljø, hvor alle kender hinanden. Vi er ikke bange for at gå vores egne veje, og det er i orden at begå fejl - især som praktikant. Vigtigst af alt har vi det hamrende sjovt!

Se stillingsopslagene her

Vi har 4 stillinger i denne omgang:

 • 3 nyheds-stillinger
 • 1 tilrettelægger-stilling til længere videoformater som fx serier til unge på YouTube

Du kan se opslagene her:

 

Nanna er praktikant på TV2 ØSTJYLLAND. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til hende, hvis du har spørgsmål.

Mød os inden matchdagen 6. maj 2020

På grund af coronavirus-situationen er det desværre ikke muligt at mødes med os fysisk inden Store Matchdag. Det er vi lige så trætte af som dig. Men vi skal da mødes alligevel, ikke? Både under praktikmessen og i Åbent Hus-ugen har du mulighed for at få en snak med os, hvor du forhåbentlig kan lære os lidt bedre at kende og få svar på dine spørgsmål.
 

 • Praktikmesse (foregår online)
  Onsdag 22. april (kl. 8.30-18)
  Hele dagen sidder redaktionschef Karsten Smed (30 10 11 22) og nuværende praktikant Nanna Odmand Nielsen (27 52 89 24) klar til en snak. Vi vil også meget gerne møde dig på video på Messenger. Bliv venner med Nanna på Facebook og aftal nærmere.
   
 • Åbent Hus, TV2 ØSTJYLLAND, Aarhus
  Mandag 27. april - fredag 1. maj. Alle dage 8.30-16.30
  Ligesom ved praktikmessen er vi klar til at byde 'indenfor' på video på Messenger. Bliv venner med Nanna Odmand Nielsen på Facebook og aftal en samtale. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe og få en snak. Vi foretrækker at møde dig først på ugen - men det er absolut intet krav.
   

Og husk - helt frem til Store Matchdag er du ALTID meget velkommen til at kontakte os:

Karsten Smed (redaktionschef): 30 10 11 22 / kasm@tv2oj.dk
Nanna Odmand Nielsen (nuværende praktikant) 27 52 89 24 / nani@tv2oj.dk

 

 

Mød os på Facebook

På facebooksiden "Praktik på TV2 Østjylland" kan du følge med i livet hos os - fortalt af praktikanterne selv.

Du finder også denne video, som giver et lille indblik i det, vi går og laver:

03:33 Luk video