Fotografelev på TV2 Østjylland

Elsker du at filme og redigere, og er du kreativ og sprængfyldt med idéer? Som FTP-elev på TV2 Østjylland bliver du hver dag udfordret i video og grafik til alle platforme.

På TV2 Østjylland bliver du som FTP-elev en del af et moderne mediehus, der udkommer på mange forskellige platforme. Vi producerer til både til tv, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube og TV2 Play.

Du får som elev rig mulighed for selv at påvirke din uddannelse og prøve kræfter med hele paletten. Der bliver lavet alt fra Smukfest og Kapsejlads til boligprogrammer, dokumentarer og nyheder.

Eleverne indgår hurtigt som en naturlig del af vagtplanen, og vi lægger vægt på, at du både får og tager et stort ansvar. Samtidig forventer vi, at du tænker indhold og deltager aktivt med bud på historier, produktionsform og platform.

Som elev får du selvfølgelig en god oplæring i at skelne mellem, hvilken type video eller grafik der skal laves til hvilken platform. Vi sørger for at ruste dig godt til den virkelige medieverden, der venter på den anden side af din elevtid.

Lige så vigtigt så har vi det sjovt imens. Der er plads til at afprøve nye fortælleformer - og til at begå fejl.

Vi er et mediehus med høj trivsel, og vi vægter den gode, uformelle stemning. Både når vi arbejder sammen, men også når vi mødes over et slag padle, til fredagsbar, medarbejderdag eller andre sociale arrangementer.


Fælles elevdage

Elevgruppen består i øjeblikket af seks FTP-elever, én mediegrafikerelev og én it-supportelev. Vi samles en gang om måneden til en fælles elevdag.

Her besøger vi andre mediehuse, bliver klogere på et udvalgt emne, giver efterkritik og andre ting, der kan være relevante for uddannelsen. Indimellem afholder vi elevdag sammen med vores praktikantgruppe, der består af mellem seks og ni journalistpraktikanter.

Én gang årligt deltager vi også i TV 2 Academy, som er for alle elever og praktikanter fra TV 2 og TV 2-regionerne, og så tager vi på studietur.Vil du være FTP-elev på TV2 Østjylland?

Vi søger på nuværende tidspunkt ikke nye elever, men der bliver slået en stilling op, når vi igen søger.

Hold øje med siden her.

studietur journalistpraktikanter FTP-elever

Se mere om vores FTP-elever på Instagram og Facebook
I videoen herunder kan du se lidt om, hvad vi laver på TV2 Østjylland:

FTP-elevgruppen