Mand lokkede kvinde til at trykke på penispumpe

En kvinde fik sig onsdag aften en ubehagelig oplevelse, da en mand lokkede hende til at trykke på en pumpe, der var koblet til hans penis.

Østjyllands Politi leder efter en mand, der har blufærdighedskrænket en kvinde i aftes. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

En kvinde på en gåtur i det sydlige Aarhus fik sig onsdag aften en noget ubehagelig oplevelse, da en mand kom kørende op på siden af hende.

Læs også Nu vil regionen selv køre ambulancer og alle akutlægebiler

Det viste sig nemlig, at kvinden i ren forvirring endte med at trykke på en penispumpe, som var tilkoblet mandens penis.

- Kvinden forklarer, at føreren af bilen ruller vinduet ned og stikker en pumpe, man kan trykke på, ud ad vinduet. Han beder hende om at trykke på den. Hun bliver lidt forvirret, men i sin forvirring trykker hun på den, siger kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Da kvinden trykker på pumpen, får det manden til at udbryde 'uh, det var godt nok dejligt',

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

Kvindens tryk på penispumpen var til stor nydelse for manden i bilen. 

- Da kvinden trykker på pumpen, får det manden til at udbryde 'uh, det var godt nok dejligt', siger Jakob Christiansen.

Hvad er en penispumpe?

En penispumpe kaldes også for en erektionspumpe eller vakuumpumpe. Penispumpen består af en cylinder og en pumpe, som skaber vakuum i cylinderen. Når penis indsættes i cylinderen, og der skabes vakuum, trækkes der blod ud i svulmelegemet, så penis bliver stiv. Inden pumpen fjernes, sættes en penisring omkring roden af penis, som sørger for, at blodet ikke løber væk igen. Nu kan samleje eller onani gennemføres.

Kilde: scleroseforeningen.dk

Det er først, da manden udtrykker sin tilfredsstillelse, at det går op for kvinden, at der er tale om en penispumpe, som var koblet til mandens penis.

- Det er ikke en fremgangsmåde, vi har hørt om før, og det er selvfølgelig en ubehagelig oplevelse for kvinden, siger Østjyllands Politi.

Læs også Aarhus Havn skal være helt grøn: Ren strøm til Molslinjen

Derfor har de også oprettet sagen som en blufærdighedskrænkelse, og Østjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har oplysninger i sagen. De kan kontaktes på telefon 114.

Manden beskrives som:

• Dansk af udseende
• Ca. 185-190 cm høj
• Ca. 50 år
• Skaldet og glatbarberet 
• Talte dansk
• Iført orange dynejakke