Politiet advarer: Pas på flyvende trampoliner og vand på vejbaner

Østjyllands Politi og Østjyllands Brandvæsen har fået flere henvendelser om flyvende trampoliner. De opfordrer folk til at spænde trampolinerne fast.

Opdatering på søndagens storm
På trods af det kraftige vejr har Østjyllands Brandvæsen dog heldigvis ikke haft meget at se til. - Vi har ikke haft synderligt travlt. Der har ikke været nogle kritiske hændelser, siger Johnny Damgård, der er insatsleder ved Østjyllands Brandvæsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Det blæser i øjeblikket så kraftigt, at vinden kan få en havetrampolin til at lette fra sin plads.

Østjyllands Politi og Østjyllands Brandvæsen har fået flere henvendelser om flyvende havetrampoliner.

Det fortæller politiet til TV2 ØSTJYLLAND.

- Skidt med at de flyver rundt i folks egne haver, men vi har tidligere set trampoliner, der flyver over i en anden have eller ud på gaden, og se nu, at et barn er ude og hoppe i en vandpytte. Vi opfordrer derfor på det kraftigste folk til at spænde deres trampoliner fast, lyder det fra vagtchef Lars Bisgaard til TV2 ØSTJYLLAND.

Drop genbrugspladsen

De opfordrer samtidig folk til at udskyde en tur med traileren og flyttebilen til i morgen.

- Vi opfordrer folk til ikke at køre ud med lette ting som for eksempel haveaffald, trailer eller campingvogne, fordi vi frygter, at det ender galt. Det blæser og regner meget kraftigt lige nu, lyder det fra vagtchefen, der tilføjer, at man også skal være opmærksom på aquaplaning.

- Eftersom det regner meget, er der meget vand på vejene og især på motorvejene. Og lige nu er vi ude til et færdselsuheld på motorvejen, så sæt farten lidt ned og kør efter forholdene, siger Lars Bisgaard.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi melder de om flere væltede træer. TV2 ØSTJYLLAND forsøger at finde ud af, om det har konsekvenser for trafikken.

Politiets råd til, hvordan man kan forberede sig til kraftigt blæse- og stormvejr.