De skal sørge for, at øboere får noget at spise

Sidste weekend holdt parret reception og velkomst for øens beboere og turister.

Hvad der begyndte som en drøm er nu endt med at blive virkelighed for ægteparret Agerholm Olsen, der er Tunøs nye forpagtere af øens købmand.

Ægteparret overtog købmandsgården natten til onsdag den 1. december af det nu forhenværende forpagterpar.

- Det har været lidt kaotisk. Det har været heldigt, at vi har haft nogle rigtig gode hjælpere. Det har været mange tunboere, som har givet os en god start, siger Jette Agerholm Olsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Henrik og Jette Agerholm Olsen.
Henrik og Jette Agerholm Olsen. Foto: Privatfoto

Født på Tunø 

Ægteparret boede ikke fast på Tunø før, de overtog øens købmandsforretning. Derfor har det ikke kun været et nyt job siden begyndelsen af december. Der har også været et nyt hjem at forholde sig til.

Alligevel er øen ikke helt fremmed for ægteparret, der hidtil har boet i Oksbøl ved Varde. Jette Agerholm Olsen er født på Tunø, men inden for samme år flyttede forældrene derfra igen. Siden er det blevet til mange sommerferier på øen.

- Det er noget, vi har haft en drøm om i noget tid. Ø-livet tiltaler os, og så er vi glade for at være herovre, fortæller Jette Agerholm Olsen, som blandt andet også har arbejdet som sommerhjælp som ung på Tunø.

Stor opbakning på øen 

Sidste weekend holdt parret reception og velkomst for øens beboere og turister.

- Det gik godt. Der var rigtig mange tunboere og turister. Det var dejligt, at der har været så stor opbakning, siger Jette Agerholm Olsen og fortsætter:

- Vi glæder os til hverdagen herovre. Samtidig håber vi på at kunne være et samlingssted for øens borgere og turister, når de kommer og samtidig have nogle gode varer, som gør, at folk vil blive ved med at handle herovre.