Stjal og nikkede skaller i Bauhaus: 16-årig mand sigtet

En 16-årig dreng er sigtet for at have stjålet personalets dankort og nikket to medarbejdere en skalle ved Bauhaus på Ringvej Syd i Viby.

Den unge mand havde flere stjålne dankort på sig, da han blev anholdt og sigtet af politiet torsdag eftermiddag (genrebillede). Foto: Linda Kastrup - Ritzau Scanpix

Der var tale om kontant afregning ved kasse 1, da medarbejderne hos Bauhaus i Viby torsdag forsøgte at tilbageholde en 16-årig dreng. 

Den 16-årige, som man mistænkte for at have brudt ind i medarbejdernes garderobeskabe dagen forinden og stjålet deres dankort, kvitterede nemlig med at nikke to af medarbejderne en skalle i forsøget på at undslippe.

Det lykkedes dog medarbejderne at holde på den unge mand, der blev anholdt og sigtet får både tyveri, databedrageri og vold, da en patrulje kort efter dukkede op på stedet.

Læs også Shitstorm: Parkeringsapp hæver penge fra kunders konto - selvom de ikke har appen

Fanget på overvågningen

Onsdag konstaterede tre af ansatte i Bauhaus på Rinngvej Syd i Viby, at nogen var brudt ind i deres garderobeskabe og havde stjålet deres dankort.

Efterfølgende var dankortet blevet brugt flere steder af den ukendte gerningsmand.

Medarbejderne spærrede deres dankort, og butikken fik kigget overvågningen igennem, hvor de kunne se en ung mand stjæle kortene. 

Torsdag trådte den unge mand fra overvågningen så ind i Bauhaus, og her blev han genkendt af personalet, der bad ham blive på stedet.

Læs også Indtørrede madvarer og cigaretskodder på gulvet: Bageri får bøde på 10.000 kr.

Den 16-årige nægtede dog frivilligt at blive på stedet, og ifølge personalets forklaringer nikkede han to mandlige medarbejdere en skalle i forsøget på at undslippe. 

Østjyllands Politi oplyser, at den unge mand havde flere af dankortene på stedet ved anholdelsen.

Drengens forældre og de sociale myndigheder er underrettet.