Nu åbner populær skøjtebane

Tirsdag åbner skøjtebanen foran Musikhuset i Aarhus. Snart følger skøjtebanerne i Horsens og Randers efter.

Nu er der godt nyt til de skøjteglade aarhusianere. 

I morgen, tirsdag, klokken 15.00 åbner byens store udendørs skøjtebane foran Musikhuset i centrum af byen.

- Det er en af de største glæder ved denne tid, når vi kan åbne skøjtebanen. Glæden er endnu større i år, fordi vi ikke kunne åbne skøjtebanen sidste år. Derfor er jeg sikker på, at der er rigtigt mange skøjteglade aarhusianere, der gerne vil på isen, og derfor åbner vi skøjtebanen lidt tidligere i år, siger kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad fra Radikale Venstre i en pressemeddelelse.

Skøjtebanen ved Underværket i Randers ventes at åbne den 1. december.
Skøjtebanen ved Underværket i Randers ventes at åbne den 1. december.

Ifølge Aarhus Kommune er skøjtebanen et af de helt store mødesteder i vintermånederne, og i forrige sæson - 2019/2020 - tog mere end 62.000 en tur på isen.

Det er gratis at bruge banen, og mod betaling kan man leje skøjter på stedet. Se skøjtebanens åbningstider her.

Version 2.0 i Randers

Også i Randers og Horsens kan man komme på glatis snart. 

Randers Kommune oplyser mandag, at byens skøjtebane ved Underværket på Jens Otto Krags Plads ventes at åbne den 1. december, hvis alt - og særligt vejret - flasker sig.

Randers Kommune oplyser, at skøjtebanen bliver 'en version 2.0 i år', da den er blevet renoveret, og derudover kommer den til at byde på flere nye tiltag. Blandt andet vil der være opvisninger på isen, ligesom der inviteres til skøjte-disko.

I Horsens er det også planen, at skøjtebanen på Rådhustorvet åbner den 1. december med gratis skøjteudlån hele dagen og skøjtedisco fra klokken 16-18.