Kørte galt på scooter under flugt fra politiet

En 50-årig mand endte med en anholdelse og en lang række sigtelser, da han i går forsøgte at flygte fra politiet på sin scooter.

Ved synet af politiet sprang den 50-årige mand op på scooteren og kørte i høj fart fra stedet. Genrefoto.

Onsdag eftermiddag fik en 50-årig mand travlt, da han fik øje på politiet.

Østjyllands Politi havde modtaget et opkald fra en bekymret borger på Holme Byvej i Høbjerg, der fortalte at en mand skabte uro og utryghed i Føtex lidt længere nede af vejen.

Læs også Kæmpe millionunderskud koster kommunaldirektør jobbet

De rykkede derfor ud og blev peget i retning af manden, som sad på en bænk i nærheden ved siden af sin scooter.

Ved synet af politiet sprang han op på scooteren og kørte i høj fart fra stedet. Patruljen satte efter i politibilen med udrykning og nåede hurtigt op på siden af manden, som de råbte til ud gennem vinduet.

Læs også Upopulær beslutning ændret: Nu kommer badebro op alligevel

Trods sirener og råb fortsatte manden dog – indtil han ramte ind i politibilen og væltede.

Væltede på scooter

Den 50-årige kom ikke til skade ved faldet. Til gengæld blev han anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Læs også En fjerdedel af alle nye bybusser skal være grønne i 2021

Han var påvirket af narko og alkohol og blev derfor sigtet for sprit- og narkokørsel. I en boks på scooteren fandt betjentene en kniv, noget hash og en kort knippel.

Det gav ham yderligere sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af kniv – og våbenloven. Han blev også sigtet for at køre uden hjelm.

Læs også Uro på Aarhus Ø: Privat vagtværn sættes ind

Alle fundene i scooteren fik politiet til også at ransage mandens hjem. Her fandt de mere hash og genstande, der tydede på, at han solgte det. Derfor blev han også sigtet for at besidde euforiserende stoffer med henblik på salg.