Drop nu pirattaxaerne: 25-årig blev skubbet ud af bil

En 25-årig mand blev natten til søndag frarøvet sit ur og skubbet ud af en pirattaxa i Aarhus. Politiet søger vidner til episoden.

Det kan være fristende at tage en pirattaxa, når man skal hjem fra byen i de sene nattetimer. Ofte kan det dog vise sig at blive en bekostelig og ubehagelig affære.

Det må en 25-årig mand sande, efter han natten til søndag blev frarøvet sit ur, da han egentligt bare skulle hjem.

Omkring klokken 3.20 så flere vidner manden blive skubbet ud af en hvid Citroën på Langelandsgade tæt på Ærøgade. Flere vidner løb hen og hjalp den 25-årige og ringede efter hjælp. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Blev slæbt hen ad vejen

Den 25-årige forklarede, at han havde været på vej hjem fra byen i Aarhus og i nærheden af Vestergade, var han blevet tilbudt et billigt lift af tre mænd i en bil.

Han satte sig ind på bagsædet i bilen, og efter få minutter tog den ene mand fat om hans armbåndsur og forsøgte at rive det af. Den 25-årige gjorde modstand, og pludseligt gik bildøren op, og han faldt ned på vejen og blev kortvarigt trukket hen ad asfalten, inden han faldt ned, og bilen kørte videre.

Politiet kørte rundt i området for at finde gerningsmændene, som tilsyneladende kørte i enten en Citroën C4 eller en C4 Cactus.

quote Det er ikke et nyt fænomen og det sker desværre jævnligt.

Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder, Østjyllands Politi

De tre mænd var ifølge den 25-årige alle i 20'erne, mellemøstlige af udseende og var iklædt mørkt tøj.

Østjyllands Politi har afhørt flere vidner til sagen, men hører gerne fra dig via telefon 114, hvis du har set bilen natten til søndag i Aarhus midtby, eller du har oplysninger om, hvem de tre mænd er.  

Lad dig ikke lokke

Pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi, fortæller til TV2 ØSTJYLLAND, at politiet igen er begyndt at få anmeldelser vedrørende pirattaxaer.

- Det er noget, vi ser i weekenden, når der er gang i nattelivet. Det er ikke et nyt fænomen og det sker desværre jævnligt, siger han.

Rådet er klart: Lad dig ikke lokke af et billigt lift.

- Vi har snart set rigtig mange tilfælde, hvor det går galt. Aftal inden du tager i byen, hvordan du kommer hjem, siger Jakob Christiansen.