Silkeborg sælger anfører til unavngiven klub

Silkeborg IF har solgt Mads Emil Madsen. Hvem køberen er, har klubben ikke oplyst.

Mads Emil Madsen har spillet 26 kampe i Superligaen for Silkeborg IF i denne sæson. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF har solgt klubbens anfører Mads Emil Madsen. 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. 

Mads Emil Madsen har spillet 26 kampe for Silkeborg IF i Superligaen i denne sæson, men den 22-årige midtbanespiller tager altså ikke turen ned i 1. Division.

- Silkeborg IF A/S har accepteret et tilbud fra en anden klub vedr. en transfer af fodboldspilleren Mads Emil Møller Madsen efter den igangværende sæsons afslutning. Tilbuddet er betinget af enkelte forbehold, der alle forventes opfyldt i løbet af den kommende uge, skriver selskabet Silkeborg IF Invest A/S i en fondsbørsmeddelelse. 

Silkeborg oplyser dog ikke, hvilken klub Mads Emil Madsen er blevet solgt til, men i en pressemeddelelse skriver klubben, at forventningerne til årsregnskabet opjusteres fra mellem -5 og +5 millioner kroner før skat til mellem +5 og +10 millioner kroner. 

Klubben oplyser desuden, at de ikke har yderligere kommentarer til sagen, før transferaftalen er endeligt på plads, hvilket den forventes at være i løbet af næste uge.