Motorcykel og bil i alvorligt sammenstød: Motorcyklist er uden for livsfare

Udbyhøjvej syd for Harridslev er spærret i begge retninger på grund af et alvorligt færdselsuheld, hvor en motorcyklist og en bil er stødt frontalt sammen.

Motorcyklen og bilisten kørte frontalt sammen. Politiet oplyser, at motorcyklisten umiddelbart ikke er kommet alvorligt til skade. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Opdatering:

Artiklen er tirsdag klokken 12 blevet opdateret med informationer om, at motorcyklisten er uden for livsfare og ikke umiddelbart har alvorlige kvæstelser. Tidligere stod der, at motorcyklisten var kommet alvorligt til skade ifølge Østjyllands Politi.

En motorcyklist er uden for livsfare og har umiddelbart ikke alvorlige kvæstelser efter at være kørt frontalt sammen med en bilist omkring klokken 07.20 torsdag morgen.

- Det ser ud til, at mortorcyklisten er kommet alvorligt til skade. Vi har sendt en bilinspektør til stedet, som skal undersøge ulykken, sagde kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND torsdag morgen.

Det viser sig dog heldigvis ikke at være tilfældet.

Uheldet er sket mellem Dronningborg og Harridslev. Rute 507 er spærret i begge retninger mellem Dronningborg og Harridslev. Foto: Google Maps

Udbyhøjvej syd for Harridslev var spærret i begge retninger på grund af det alvorlige færdselsuheld, og Østjyllands Politi oplyste på Twitter, at afspærringen ville fortsætte frem til i hvert fald klokken 09.25.

Østjyllands Politi oplyste, at oprydningen vil tage noget tid, og trafikanter blev derfor opfordret til at køre en omvej over Gimming.