Politiet leder forsat efter 71-årige Maria

Østjyllands Politi efterlyser 71-årige Maria Magdalena Bretan, der ikke er set siden torsdag aften.

Maria Magdalena Bretan forlod fredag formiddag sit hjem og er ikke set siden. Hun beskrives som 170 cm høj, spinkel og med langt gråt hår. Foto: Østjyllands Politi

Østjylland Politi efterlyser en 71-årige kvinde, der torsdag aften er gået fra sit hjem og ikke er set siden. Søndag eftermiddag er der forsat ingen spor af hinanden.

Læs også To anholdt efter fund af oversavet jagtgevær og ammunition

Det skriver Østjyllands Politi på Twitter:

- EFTERSØGNING - vi leder fortsat efter Maria Magdelena Bretan på 71 år. Hun taler romansk. Hun er gået fra Søbysøvej i Randers torsdag kl 20. Hun er 170 cm, lys i huden, Orange hår. I ført lilla jakke og mørk hue, som på foto. Ring 114.

Politiet fik anmeldesen fra familien fredag, da de var bekymrede, men på nuværende tidspunkt er man ikke kommet nærmere, hvor hun kan være, fortæller Østjyllands Politi.

Læs også Betjente med trukne våben anholdt en person ved stor politiaktion i nat

- Vi leder i Randers, hvor vi har patruljer ude og lede, og så har vi efterlyst hende i busser, taxaer og på hospitaler, men vi er ikke kommet tættere på, hvor hun er, sagde Morten Bang, der er vagtchef hos Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND lørdag.

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte Østjyllands Politi på 114.

Maria Magdalena Bretan er gået fra Søbysøvej I Randers torsdag aften, og siden er hun ikke set.  Foto: Google Street View