Randers FC er i kontakt med to potentielle købere

De er ifølge formand "seriøst interesseret".

Randers FC er til salg. Selv om klubben i øjeblikket har sportslig succes, kniber det med at tjene penge. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Randers FC er på jagt efter nye ejere.

Det meddelte superligaklubben torsdag i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for 2018/19-sæsonen.

Læs også Østjysk fodboldklub til salg efter million-underskud

Fredag siger bestyrelsesformanden i den kronjyske klub, Svend Lynge Jørgensen, til BT Sport, at randrusianerne er i kontakt med to potentielle købere.

Inden for de sidste par år har vi løbende og primært fra udlandet fået henvendelser fra nogen, der gerne vil købe en superligaklub.

Svend Lynge Jørgensen, bestyrelsesformand, Randers FC

- Inden for de sidste par år har vi løbende og primært fra udlandet fået henvendelser fra nogen, der gerne vil købe en superligaklub.

- Siden sommerferien har vi fået fem konkrete og rimeligt seriøse henvendelser. Af de fem har vi konkluderet, at tre af dem ikke har nogen interesse fra vores side, efter vi havde indledende samtaler med dem, siger Svend Lynge Jørgensen til avisen.

Læs også Kampen for at blive professionel fodboldspiller

Kan ende i 1. division

Torsdag sagde bestyrelsesformanden, at Randers må tage til takke med at konkurrere længere nede i tabellen eller i 1. division, hvis ikke det lykkes at finde en investor.

- Vi er parate til at sælge Randers FC helt eller delvist og er i gang med at finde en køber, sagde formanden torsdag.

Den kronjyske fodboldklub endte i sidste sæson på ottendepladsen i Superligaen og havde en omsætning på 60,2 millioner kroner.

Egenkapitalen lyder på 27 millioner kroner efter det seneste underskud på godt fire millioner kroner.

VIDEO: Kom med bag kulisserne, når Randers FC spiller en hjemmekamp på Cepheus Park. Videoen er fra opgøret mod AC Horsens i marts 2019:

Kom med ind i det allerhelligste%3A Bag kulissen på Randers FC's stadion Cepheus Park