Politiet efterlyser ejeren af ur fundet under ransagning

Østjyllands Politi er på jagt efter ejeren af et IWC Fliegeruhr ur, der formentlig har været stjålet.

Uret er et ægte IWC Fliegeruhr. Remmen er slidt på et bestemt sted, og politiet håber derfor, at nogen kan genkende det. Foto: Østjyllands Politi

Under en tyverisag i december ransagede politiet på en adresse, hvor et særligt ur dukkede op. Nu søger man ejeren af uret, der formentlig har været stjålet.

Læs også Høj sirenelyd vækker undren – kan ikke finde forklaringen

Man vil naturligvis gerne have uret tilbage til ejermanden, og så kan han ligge inde med oplysninger, der kan hjælpe den videre efterforskning.

- Uret er et ægte IWC Fliegeruhr med serienummeret 3401963. Remmen er slidt på et bestemt sted, og vi håber, at nogen kan genkende det, skriver Østjyllands Politi på Facebook.

Koster omkring 20.000 kroner

Det blev slået op søndag morgen, men ejeren har fortsat ikke meldt sig, oplyser vagtchefen ved politiet til TV2 ØSTJYLLAND.

Fra nyt koster sådan et ur nok omkring 40-50.000 kroner.

Kasper Nielsen, vurderings- og salgsdirektør, Bruun Rasmussen 

Der er tale om et forholdsvis nyt ur, der af en urekspert vurderes til at koste omkring 20.000 kroner.

- Med forbehold for detaljer, der ikke kan afgøres ud fra den information, der er tilgængelig, vil jeg mene, at uret vil kunne indbringe ca. 20.000 kr. på auktion, siger vurderings- og salgsdirektør hos auktionshuset Bruun Rasmussen, Kasper Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Dyrere fra nyt

Hvis der findes en boks og certifikat på uret, kan det dog være mere værdifuldt.

- Fra nyt koster sådan et ur nok omkring 40-50.000 kroner, siger Kasper Nielsen.

Kan du kende uret som dit eget, eller har du oplysninger der kan føre frem til ejeren, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.

Læs også Ung mand anholdt for fyrværkeri-tyveri