Sur over P-bøde: Nikkede parkeringsvagt en skalle

En bilist blev så vred over sin parkeringsbøde, at han nikkede P-vagten en skalle.

Vidner til episoden fik noteret registreringsnummeret på gerningsmandens bil, så politiet har gode spor at gå efter. Foto: Rigspolitiet

Det er sjældent, at det ligefrem vækker glæde at få en P-bøde. Men det var alligevel en usædvanligt voldsom reaktion, som en bilejer onsdag eftermiddag havde, efter han så den gule seddel i vinduesviskeren.

Lidt før klokken 14.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om vold på en parkeringsplads foran Bazar Vest i Brabrand. 

Der er heldigvis nogle kvikke vidner, der får noteret bilens registreringsnummer, så vi har nogle gode spor at gå efter.

Morten Hansen, vagtchef, Østjyllands Politi

Da politiet ankom, var gerningsmanden væk, men vidner på steder havde set en P-vagt dele bøder ud til ulovligt parkerede biler. 

Læs også Buschauffør trukket ud af bus og overfaldet med spark og slag

- Føreren af en af bilerne henvender sig så til P-vagten. Der opstår en diskussion, gerningsmanden går lidt væk fra P-vagten, men vender så hastigt om og nikker parkeringsvagten en skalle, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Morten Hansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Derefter satte manden sig ind i bilen og kørte væk.

Episoden skete i Bazar Vest, som ligger i Brabrand i den vestlige del af Aarhus. Foto: Google Maps

- Der er heldigvis nogle kvikke vidner, der får noteret bilens registreringsnummer, så vi har nogle gode spor at gå efter, siger vagtchef Morten Hansen.

Selvom politiet har gode spor, er der endnu ikke sigtet nogen i sagen.

Læs også Fodboldklub samler ind til bane uden mikroplast