Røg i toget - flere afgange aflyst

Togene holdt fredag morgen stille, da der opstod røgudvikling i et tog, som senere spærrede skinnerne mellem Aarhus og Hobro.

Genrefoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

OPDATERET KL. 10.24

Der kører igen tog mellem Aarhus H og Hobro, efter at strækningen i løbet af morgenen har været spærret af et nedbrudt tog. Det oplyser DSB.

Natten mellem torsdag og fredag udviklede der sig røg i et tog på Hobro Station, og brandvæsenet blev tilkaldt.

Ingen kom til skade udover toget, som fredag morgen holder stille og spærrer skinnerne på Hobro Station, så andre tog ikke kan komme forbi.

 - Der er ikke sket nogen overlast for passagerer. De er kommet med taxaer. Men vi har tilkaldt Banedanmarks hjælpevogn til at hjælpe med at få toget væk fra stationen, siger Tony Bispeskov, der er informationschef ved DSB til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Udenlandske gadehunde udfordrer danske dyrehospitaler: Forening vil forbyde import

Det betyder, at der ikke kan komme andre tog til Hobro Station fra Aarhus, og der er i stedet for indsat togbusser på strækningen. Fra Hobro kan man igen komme med tog mod Aalborg.

- Vi forventer, det vil være overstået inden for de næste timer - op ad formiddagen, siger Tony Bispeskov.

Læs også Børnetelefonen åbner i Aarhus - skal være jysk centrum

Han oplyser desuden, at det er en god ide for passagerer at tjekke, om de er omfattet af rejsetidsgarantien. Den gælder, hvis de oplever en forsinkelse på mere end 30 minutter.