Maria er beviset: Du kan holde nytårsforsættet om at tabe dig

Over 43 kilo smed Maria Richter Christensen fra Skanderborg på ni måneder

Da skiven på vægten havde passeret de 123 kilo, besluttede 29-årige Maria Richter Christensen sig for, at der skulle ske noget. Hun ville tabe sig, og der skulle arbejdes mange kg af.

Det lykkes i den grad, og den unge kvinde fra Skanderborg er således beviset på, at det nytårsforsæt, som mange østjyder har lavet om at tabe sig, kan lade sig gøre.

Nåede vægten inden fødselsdag

- Det er voldsomt at se sig selv fra dengang. Jeg har været på en vild rejse og er gået fra at veje 123 kilo til nu, hvor vægten er lidt under 80 kilo. Så det er da en pæn slat, siger Maria Richter Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hun nåede at komme ned på sin nuværende kampvægt lige inden sin 28-års fødselsdag.

Nytårsforsæt giver travlhed i fitnesscentre

- At jeg kunne krydse den af, var super fedt, og jeg tænkte bare jah, fortæller Maria Richter Christensen.

Den 29-årige skanderborgenser tog skeen i den anden hånd, da hun frygtede for hendes og den daværende kærestes helbred.

Gjorde det for helbredets skyld

- Vi var begge blevet ret store, og jeg var bekymret for vores helbred. Så nu skulle der altså ske noget. Jeg havde brugt mange søvnløse nætter på at tænke over, hvordan jeg kunne få vendt det rundt, forklarer Maria Richter Christensen.

Fra begyndelsen var det ikke hård motion og en masse besøg i fitnesscentret, der fik kiloene til at rasle af. Hun levede i de første 14 dage af proteinbarer og shakes.

Mere glad og med tro på sig selv

- Efter forløbet begyndte jeg på motionen, for jeg skulle vedligeholde vægttabet og holde vægten, siger hun i dag.

Mange kilo lettere er det nu en Maria med meget mere overskud i hverdagen.

- Jeg smiler mere og tror på mig selv. Jeg får meget mere ud af verden og livet nu, end jeg gjorde før, fortæller Maria Richter Christensen.

Du kan se hele indslaget med Maria øverst i artiklen. Her kommer hun også med gode råd til, hvordan du kan gøre som hende.