Politi og retsmedicinere talstærkt til stede: Undersøger mistænkeligt dødsfald

Seks politibiler, folk i blå dragter, hjemmeværnet og flere hundepatruljer er mandag eftermiddag i gang med undersøgelser i Salten.

Teknikere undersøger en privat adresse i Salten efter et mistænkeligt dødsfald. Foto: Per Øxenholt

To personer er anholdt

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser tirsdag til TV2 ØSTJYLLAND, at der er tale om en 49-årig mand, som er fundet død i sit hus. De oplyser også, at de mandag har anholdt to mænd på henholdsvis 48 år og 50 år, som nu er sigtet for vold med døden til følge. De fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Viborg tirsdag over middag.

Politi undersøger mistænkeligt dødsfald – nu er to personer anholdt

En privat adresse i Salten nær Silkeborg er mandag eftermiddag genstand for stor politiaktivitet. 

Folk i blå dragter og udstyrskufferter, hundepatruljer, seks politibiler og et par politi varevogne er i gang med at undersøge et område omkring en villa på Horsensvej i Salten. 

Læs også Jamen, hvor er du rigtig fra?

- Vi er i gang med at undersøge et mistænkeligt dødsfald på stedet. vi har ikke nærmere detaljer nu, men er til stede med retsmedicinere og teknikere, fortæller Tue Nissen, der er politikommissær og leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politi. 

Politiet undersøger området i og omkring huset både med hunde, teknikere og retsmedicinere. Foto: Per Øxenholt

Ud over retsmedicinerne, politifolkene og teknikerne har politiet også haft hjemmeværnet ude på adressen. 

- Vi har haft hjemmeværnet med for at sikre afspærringerne, forklarer Tue Nissen. 

Huset, som politiet koncentrerer deres undersøgelser om, ligger ud til Horsensvej, der er hovedvejen mellem Horsens og Silkeborg. 

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse mere om alder og køn på den afdøde, men TV2 ØSTJYLLAND følger sagen. 

Salten ligger syd for Silkeborg. Villaen, som politiet undersøger, ligger på hjørnet mellem Horsensvej og Gran Allé i Salten.