Lækkersulten butikstyv taget med rygsækken fuld af chokolade

En chokoladesulten butikstyv blev søndag aften taget på fersk gerning i en Netto med tre pakker Ben & Jerrys is, 15 chokoladebarer og ti æsker Toffifee, som han ikke havde betalt for.

Jonas Vandall Ørtvig/Ritzau Scanpix

Der er nok mange, der skruer forbruget af de søde sager en smule op nu, hvor vi mangler noget at fordrive de mange alenetimer i isolation med.

En 36-årig må dog siges at være gået en smule over gevind, da han søndag aften blev stoppet af en butiksdetektiv i Netto på Rundhøjtorvet i Højbjerg.

Læs også Butikker gør påske-klar: - Vi frygter, der kommer for mange kunder

- Vi modtager en anmeldelse søndag klokken 19:38 om, at en butiksdetektiv har tilbageholdt en mand, som han mener har fyldt en rygsæk op med is og chokolade, som han ikke har betalt for, siger Anne Tiedemann, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Rygsækken proppet med is og chokolade

Og ganske rigtigt.

I rygsækken havde den 36-årige intet mindre end tre pakker Ben & Jerrys is, ti Twix chokoladebarer, 15 Bounty og ti æsker Toffifee.

Læs også Nyt madtelt åbner: Gratis aftensmad til udsatte

Da betjentene ankom blev de mødt af butiksdetektiven, der stod sammen med den 36-årige, som han havde trukket til side i butikken.

Betjentene tog den 36-årige med på politistationen, hvor han blev sigtet for butikstyveri. 

Læs også Støtten strømmer ind til Den Gamle By: Indsamling nærmer sig 500.000 kroner