Radikal kandidat forklarer: Derfor tror vi stadig på Mette Frederiksen

Selvom de selv har tvunget hende til at udskrive valg, så vil Radikale Venstre igen pege på Mette Frederiksen som statsminister.

De har udløst et valg, de står til at gå tilbage i meningsmålingerne, og onsdag har de alligevel peget på, at landets siddende statsminister Mette Frederiksen skal fortsætte.

Nogle kan måske være forvirret over, hvad Radikale Venstre egentlig gerne vil.

Men den teori køber partiets østjyske kandidat, Katrine Robsøe, ikke.

quote Vi har set på, hvordan vi kan, som vi gerne vil, arbejde hen over midten.

Katrine Robsøe

- Det er man jo tit derude (forvirret red.), hvis man skal tro på medierne i hvert fald, siger hun med et grin og fortsætter:

- Men nu er det sådan, at der er ting, der er vigtigere end meningsmålinger, også i politik. Og det er troen på, at vi faktisk gør det rigtige her. At vi tager konsekvenserne af den sag, der har været, men selvfølgelig også ser på, hvordan vi så kan komme videre nu.

Årsagen til valgudskrivelsen netop nu, skal som bekendt findes hos Radikale Venstre. Tilbage i juli stillede de Mette Frederiksen det ultimatum, at valget skulle udskrives senest ved Folketingets åbning - ellers ville de vælte hende.

Brændende kærlighed og valgdebat

Nu er valget så udskrevet, og partiet vil igen pege på Mette Frederiksen som statsminister.

- Vi har set på, hvordan vi kan, som vi gerne vil, arbejde hen over midten, skabe fælles resultater og ikke hive i fløjene, men rent faktisk komme frem i fællesskab. Og det har Mette Frederiksen jo tilbudt at stå i spidsen for, siger Katrine Robsøe.

Hun startede valgkampen ud sammen med resten af Radikale Venstre i Aarhus, hvor der blev spist brændende kærlighed og set valgdebat sammen. Og de næste dage vil hun sammen med sine partikollegaer kæmpe for nogle særlige områder.

- For mig er det helt vildt vigtigt, at vi får fokuseret på vores uddannelser, og bygger dem stærkere. Fokus på klimahandling, så vi kommer væk fra bare ord, men rent faktisk får resultater. Og vi får gjort noget ved børn og unges trivsel, som lige nu går den helt forkerte vej.

Du kan se hele indslaget med Radikale Venstre herunder: 

Årsagen til valgudskrivelsen netop nu skal jo som bekendt findes i Regeringens støtteparti, de Radikale. Tilbage i juli stillede de Mette Frederiksen det ultimatum, at valget skulle udskrives senest ved Folketingets åbning - ellers ville de vælte hende. Og de er ligesom alle andre helt klar til valgkamp.
283310-d0391a52.jpeg
283310-d0391a52.jpeg
partibogstav b
Radikale Venstre
Katrine Robsøe
Født 21/6/1991 , Medlem af Folketinget