Mand amok på tankstation: Væltede hylder og rullede sig i chips

Circle K i Silkeborg havde lørdag morgen besøg af en ubehagelig gæst, der endte med at blive anholdt af politiet.

Nattevagten på Circle K har fået tilbudt at snakke med en professionel, efter en mand gik amok i butikken. Foto: TV MIDTVEST (arkiv)

I samarbejde med TV MIDTVEST

Klokken 5 lørdag morgen fik politiet en alarm fra en tankstation i Silkeborg. På Circle K på Bregnevej var en mand gået amok.

- Han væltede hylder i butikken, kastede rundt med flere varer, og rullede sig rundt i alle chipsposerne, fortæller Henrik Nielsen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Læs også Kæmpe kokainfangst på Aarhus Havn

Overfaldt betjente

Det var butikkens medarbejder, der alarmerede politiet, mens han gemte sig på toilettet. Men heller ikke politiets tilstedeværelse fik manden til at falde til ro.

- Han modsatte sig anholdelsen, og da vi fik han ind på stationen, forsøgte han at sparke en betjent og bed en anden betjent i armen, fortæller Henrik Nielsen.

Han væltede hylder i butikken, kastede rundt med flere varer og rullede sig rundt i alle chipsposerne.

Midt- og Vestjyllands Politi

Den anholdte er en 22-årig mand fra Them, og han var ifølge politiet påvirket, da han gik amok på tankstationen.

- Han er lige nu til afrusning, men bliver formentlig løsladt senere i dag. Han er sigtet for vold og forsøg på vold mod tjenestemand, hærværk i butikken og for at modsætte sig anholdelse, siger Henrik Nielsen.

Læs også Familie bygger bæredygtigt hus: Genbruger vand, bildæk og flasker

Professionel hjælp til medarbejder

Circle K’s butikschef Camilla, der ikke ønsker at få sit efternavn frem, fortæller, at den 22-årige mand har ødelagt varer for et par tusinde kroner, og at hans besøg var en voldsom oplevelse.

- Vores nattevagt tog det umiddelbart meget pænt, og han handlede super fint. Men han får også tilbudt at snakke med en professionel om oplevelsen, siger Camilla.

Læs også Unge snuser løs: Et nemt alternativ til smøgen