Østjysk grillbar laver Danmarks bedste bøfsandwich

De Brune Riddere har kåret Rasses Skovpølser i Skanderborg som vindere af konkurrencen 'Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019.'

Der er ingen i Danmark, der kan lave brun sovs og bøfsandwich som Rasses Skovpølser i Skanderborg.

Det er konklusionen fra De Brune Riddere, der netop har kåret 'Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019.'

Og det er både sovsen og bøfferne, der bliver fremhævet.

- Rasses har lavet et par cowboytricks. Og det er blandt andet deres bøffer, hvor de har to tynde i stedet for en stor, og dermed bliver der dobbelt op på stegeskorpe. Og så er der deres brune sovs, som er en bid af det brune himmerige, siger Lasse H. Görlitz, der er formand for De Brune Riddere, til TV2 ØSTJYLLAND.

Hvem er De Brune Riddere?

Det er anden gang, at Rasses Skovpølser vinder prisen. I 2017 vandt de samme konkurrence. Men de er lige så stolte denne gang.

- Vi er udenover lykkelige. Vi er ikke til at pille ned, siger Jesper Ladegaard Græm, der er ejer og forpagter af Rasses Skovpølser, til TV2 ØSTJYLLAND.

Se her, hvordan det så ud, da de fik overrakt prisen. 

Det bliver hardcore

Bøfsandwichen består af en smørstegt bolle, to tynde hakkebøffer, ketchup, remoulade, Johnnys grove sennep, bløde-, rå- og ristede løg, syltede rødbeder, agurkesalat og brun sauce. Alt er hjemmelavet med undtagelse af ketchuppen og senneppen.

Hos Rasses Skovpølser fintuner de hele tiden deres bøfsandwich, så den er den bedste udgave. Og ifølge De Brune Riddere er bøfsandwichen bedre i år end sidste gang. 

quote Vi havde en ide om, at et lyn ikke kunne slå ned to gange. Vi har det for vildt. Alting koger over inden i os.

Jesper Ladegaard Græm, ejer og forpagter af Rasses Skovpølser, Skanderborg

- Der er ændret lidt på et par småting. Den største smagsforskel er sovsen. Før var den sødere, men nu har den mere kant og dybde, siger Lasse H. Görlitz.

Hos Rasses Skovpølser betød prisen i 2017, at de måtte bygge deres køkken om for at kunne følge med efterspørgslen, og de forbereder sig på lige så mange gæster denne gang.

Der skal bruges de klassiske ingredienser i den prisvindende bøfsandwich. 
Der skal bruges de klassiske ingredienser i den prisvindende bøfsandwich. 

Har det for vildt

- Vi havde en ide om, at et lyn ikke kunne slå ned to gange. Vi har det for vildt. Alting koger over inden i os. Vi ved, hvad vi går ind til. Fra i aften og de næste fire-fem måneder bliver det hardcore. Vi får rigtig, rigtig travlt, siger Jesper Ladegaard Græm. 

De har plads til 70-80 indenfor og små 100 mand udenfor, og han har tre gode råd til kunderne:

Gode råd til kunder:

De Brune Riddere har i 2019 ændret deres karakterskala, og derfor var der i år tættere løb mellem de tre bedste kandidater.

Sidste års vinder, Kohalen i Aarhus, kom på en tredjeplads, imens andenpladsen gik til Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg, der også vandt i 2013.

Sidste års vinder: Kohalen i Aarhus.
Sidste års vinder: Kohalen i Aarhus. Foto: De Brune Riddere

Herunder kan du se, hvem der har vundet i fem underkategorier.

De fem kategorivindere i 2019

Se, hvordan bøfsandwichen blev lavet i 2017, da Rasses Skovpølser også vandt konkurrencen.
P1000608

Politiet bekræfter: 20-årig død efter brutalt overfald

Lilleøre

God nyhed til pendlere: Ny færge sejler igen tirsdag

Design uden navn

Stigende smitte lige før turistsæsonen: Kommune ansøger om flere tests

Christian Budde

play Ny Venstre-spids langer ud efter borgmester: Mangler mod og visioner

Yvonne Brix (1)

Yvonne kører ud for at hjælpe – meldes for at parkere ulovligt

COVID-19 LIVE:
20210506-205934-L-1920x1280we

liveblog Kørekortsmodel for coronapas mangler i aftale, lyder det fra Dansk Erhverv

Dagens mest læste