Mand forsøgte at røve apotek – nu efterlyses han med billede

En endnu ukendt mand forsøgte for et par uger siden at røve et apotek ved at true ekspedienten. Nu bliver han efterlyst med billede.

Opdatering i sagen
Østjyllands Politi oplyser nu, at de har fundet frem til manden, der var efterlyst for forsøg på røveri mod et apotek i Randers. Manden meldte sig selv til politiet, og vi har derfor på opfordring fra fjernet billederne af manden fra artiklen.

Det er onsdag morgen omkring klokken 6.30 den 18. november, at den nu efterlyste mand træder ind på Sønderbro Apotek i centrum af Randers og henvender sig til en af ekspedienterne.

Manden siger ifølge ekspedienten, at han har i sinde at røve apoteket, hvorefter han beder om at få udleveret en række forskellige receptpligtige medikamenter.

Da ekspedienten forklarer, at han ikke kan få det udleveret, siger manden, at han helst vil undgå at skulle stikke hende ned og beder om medicinen udleveret endnu engang.

Episoden ender med, at manden forlader apoteket uden at få medicinen udleveret, og hændelsen bliver herefter meldt til politiet.

Østjyllands Politi har på baggrund af truslerne valgt at efterforske sagen som et forsøg på røveri, og da det endnu ikke er lykkedes at finde gerningsmanden, har de valgt at efterlyse ham med billede.

- Vi betragter denne sag som alvorlig i kraft af de voldsomme trusler manden kommer med over for ekspedienten. Vi vil derfor rigtig gerne have henvendelser fra borgere med oplysninger om manden, siger pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jacob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Sidder du inde med oplysninger om manden, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114

Signalement af manden

Mette F.

Mette F. åbner op for at forlænge restriktioner yderligere

befamle sexisme metoo

playByråd vil undgå sexisme: Disse regler gælder nu

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri-Listen får fire kandidater: - Det er en rigtig god start

DemensCentrum Aarhus

play Listen over hårdt ramte plejehjem vokser: - Desværre er det ikke vaccinen, der har vundet kapløbet

COVID 19 LIVE
Vaccine

liveblog2844 er færdigvaccineret

Aarhus Universitet

Landets bedste skal forske i hjerte-kar-sygdomme i Aarhus