Taknemmelig fiskemand: Et ton gratis blåmuslinger til kunderne

P. Clausens Fiskehandel forærede i dag et ton friske blåmuslinger væk til deres trofaste kunder som tak for støtten under coronakrisen.

00:30

VIDEO: Tidligere i dag delte P. Clausens Fiskehandel et ton gratis blåmuslinger ud til kunderne. Muslingerne blev hurtigt revet væk. Foto: Jack Fridthjof

Da coronakrisen for alvor ramte Danmark, måtte store dele af samfundet lukke ned. Det gik hårdt ud over mange erhvervsdrivende, der ikke kunne fortsætte som normalt. For nogle gik salget helt i stå.

P. Clausens Fiskehandel i Aarhus mærkede krisen på nært hold. Da Danmark lukkede ned, stoppede 99 procent af deres engrossalg allerede i løbet af det første døgn, og de var meget bekymrede for, hvad der ville ske de kommende måneder.

Det er en tak for, at så mange har været nede at handle i butikken, men også for både deres tålmodighed og deres gode humør.

Jakob Clausen, direktør, P. Clausens Fiskehandel

Heldigvis for dem blev de mødt af trofaste og smilende kunder i deres butik. Og derfor besluttede de sig for i dag at betale kunderne tilbage i blåmuslinger.

Læs også Lastbil i uheld: Gratis samsøkartofler til alle

- Vi forærer et ton blåmuslinger væk til vores kunder som tak for den støtte, de har givet os i coronatiden. Det er en tak for, at så mange har været nede at handle i butikken, men også for både deres tålmodighed og deres gode humør, fortæller direktør for P. Clausens Fiskehandel, Jakob Clausen.

Kunderne fik dem igennem krisen

Fiskeforretningen, der holder til på havnen i Aarhus, sælger både til erhvervslivet og til private. Og de opdagede hurtigt, at kunderne ønskede at støtte deres specialbutik.

På grund af ekstra corona-forsigtighed kunne de ikke betjene kunderne så hurtigt som normalt, men de blev mødt af stor forståelse og tålmodighed fra de fiskehungrende kunder.

Læs også Kreativiteten blomstrer og hjælper virksomheder gennem krisen

- Vi har ikke kunnet køre så mange kunder igennem ad gangen, men de har udvist stor tålmodighed og holdt humøret højt, fortæller direktøren.

Fiskeforretningen forærede et ton gratis blåmuslinger væk til alle byens kunder tidligere i dag. Det var meningen, at uddelingen skulle foregå helt frem til klokken 17:00 i dag, men muslingerne gik som varmt brød, og alt er nu afhentet.