Dansende pirattaxa-chauffør narrede 33-årig

En 33-årig mand blev bestjålet for flere tusinde kroner, da han mistede sine kreditkort efter en tur med en dansende pirattaxa-chauffør.

Natten til søndag fik en 33-årig mand stjålet sine kreditkort efter en tur i pirattaxa. Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Turen tog han omkring klokken 01.30 hjem fra en bytur i Aarhus. Da den 33-årige skulle betale for turen, virkede automaten ikke, så han blev bedt om at overføre pengene på MobilePay.

Dansede rundt

At en automat i en taxa ikke virker, kan jo ske, men det næste der skete, er det nok de færreste, som har oplevet efter en tur i en taxa. Uden for taxaen ville chaufføren nemlig vise den 33-årige en dans. Det gjorde han så og dansede rundt om ham.

Senere søndag opdagede den 33-årige, at hans kreditkort var blevet stjålet og der var hævet flere tusinde kroner.

Østjyllands Politi oplyser, at der er følgende signalement af den dansende chauffør:

Cirka 25-30 år, omkring 180 centimeter høj og spinkel. Manden er mellemøstlig af udseende, brun i huden, sort fuldskæg og talte dansk med accent.

Politiet opfordrer i forbindelse med historien, at man aldrig benytter sig af pirattaxa, fordi der er flere eksempler på, at passagerer bliver udsat for tyveri og røveri.