AGF hænger de røde lamper ud til sæsonfinale

Billetterne til AGF's sidste kamp i sæsonen mod Brøndby blev solgt på få timer onsdag formiddag.

Humøret er højt i AGF, der er på vej til at vinde medaljer for første gang siden 1997. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fodboldbegejstringen raser igen i Aarhus, hvor AGF er i gang med en stor sæson.

Der er således ikke flere billetter i omløb til sæsonens sidste kamp på Ceres Park mod Brøndby 26. juli, hvor AGF efter alt at dømme skal have overrakt medaljer.

Læs også To personer forsøgte at genoplive militærpolitibetjent: Nu efterlyses de

De godt 8000 adgangstegn blev solgt på få timer, da AGF onsdag åbnede for salget, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Der har været et enormt tryk på billetsalget hele formiddagen, siger Jesper Spangsbjerg, der er billetansvarlig i AGF.

Interessen for at se vores sidste kamp i mesterskabsspillet har været overvældende, og vi kunne helt sikkert også have fyldt Ceres Park, hvis vi havde haft normal tilskuerkapacitet.

Jesper Spangsbjerg, billetansvarlig i AGF.

- Interessen for at se vores sidste kamp i mesterskabsspillet har været overvældende, og vi kunne helt sikkert også have fyldt Ceres Park, hvis vi havde haft normal tilskuerkapacitet, vurderer han.

Antallet af billetter er begrænset af restriktionerne i forbindelse med coronapandemien.

Tre spillerunder før afslutningen er AGF nummer tre i Superligaen og har hele otte point ned til Brøndby på fjerdepladsen.

Med en udesejr over FC København på søndag kan aarhusianerne endda rykke op på andenpladsen.

AGF vandt sølv i 1996 og bronze året efter. Siden er der ikke blevet hentet superligamedaljer til den førende fodboldklub i landets næststørste by.