Silkeborg-stopper har savnet fodbold på højeste niveau

Silkeborg-forsvareren Simon Jakobsen glædede sig over at være tilbage i startopstillingen mod Esbjerg.

Klubmanden Simon Jakobsen var tilbage i Silkeborgs startopstilling i Superligaen for første gang siden 11. august, da Silkeborg søndag eftermiddag tabte til Esbjerg med 1-2.

- Det var virkelig dejligt at være tilbage. Jeg har savnet at spille fodbold, så det var rigtig dejligt at få en hel kamp på højeste niveau. Det var skønt, siger Simon Jakobsen.

Man kunne fristes til at tro, at Simon Jakobsen kunne mærke, at det var længe siden, at han har spillet en hel kamp. Men spørger man hovedpersonen selv, så mærkede han overraskende lidt til det.

quote Det er dejligt at mærke, at fansene sætter pris på, at jeg spiller.

Simon Jakobsen, Silkeborg IF

- Jeg kunne mærke det overraskende lidt. Jeg kunne måske godt mærke, at jeg var lidt træt til sidst, men det kan jeg også være i andre kampe, for det er forskelligt, hvordan kampene forløber.

- I forhold til indgreb, duelspil og omgang med bolden, der synes jeg egentlig, at jeg faldt hurtigt ind og var god særligt i første halvleg. Så jeg var egentlig lidt overrasket over, at det fungerede så godt, siger han.

Simon Jakobsen fra Silkeborg IF.
Simon Jakobsen fra Silkeborg IF.

Glade fans

De fremmødte Silkeborg-fans virkede til at være glade for, at Simon Jakobsen var tilbage på banen, og det lagde den blonde forsvarsspiller mærke til.

- Det syntes jeg, var rigtig dejligt. Da jeg gik rundt her efter kampen, der var folk glade for at se mig igen, og jeg var også glad for at se dem igen. Det er dejligt at mærke, at fansene sætter pris på, at jeg spiller, siger han.

Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen, var efter kampen overordnet tilfreds med Simon Jakobsens præstation.

- Alt i alt havde Simon Jakobsen nogle gode situationer. Han blev dog lidt udfordret i anden halvleg, hvor vi skulle forsvare så meget, som vi skulle, siger Kent Nielsen.

Simon Jakobsen har muligheden for at være i startopstillingen igen, når Silkeborg møder FC Midtjylland på udebane i næste spillerunde.

VIDEO: Er Silkeborgs omklædningsrum bedre end modstandernes? Og hvorfor vil direktør Kent Madsen ikke spise bøfsandwich før en kamp? Få svaret her:

 

Fitness Horsens

Stor utilfredshed med lokal nedlukning: Borgmester vil have kigget på reglerne

Skærmbillede 2021-05-09 kl. 13.45.53

play Landsby plaget af hensynsløse bilister: - I går var det helt vanvittigt

Mallorca

liveblog COVID-19 LIVE: Snart kan du komme på charterferie igen

Reiner Efterlysning

25-årig forsvundet: Har relation til Ry og Randers

Rygeforbud VTR 1930 Still (1)

play Tobaksfri skoletid: Elever frygter kontrol og overvågning

20_percent

play VIDEO: Båd overtændt i Grenaa - ejer viste stor kølighed

Dagens mest læste