Bookmaker: Olafur er fyret inden næste ligakamp

NordicBet levner ikke Ólafur Kristjánsson mange chancer for at vende skuden i Randers

Spillerne udtrykker udadtil fuld opbakning til deres cheftræner, men hos bookmakeren NordicBet tror man ikke på, at Randers-træner Ólafur Kristjánsson kan holde til varmen i sædet.

I hvert fald betaler bettingfirmaet pengene 2,20 gange tilbage, hvis islændingen stadig er Randers FC-træner den 15. september, og der er kun 1,60 gange pengene igen at hente, hvis han bliver fyret. 

02:53

Opbakningen til Ólafur er intakt, siger Mads Agesen. 

Luk video

Det er ikke blot den dårlige opstart, der plager Kristjánsson. Randers FC har slet ikke formået at udvikle sig under islændingens ledelse. Tværtimod. Holdets nedadgående formkurve er et deja vu på Kristjánssons tid i FC Nordsjælland, hvor et ellers talentfuldt hold heller ikke fandt en rytme. Det falder tilbage på ÓIafur, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet, i en pressemeddelelse.

Randers-spilleren Mads Agesen har sagt til TV2 ØSTJYLLAND, at han mener, at opbakningen til cheftræneren er intakt. Men det er ikke ham, der tager beslutningen, og hos NordicBet tror man altså på, at ledelsen har fået nok. 

01:19

Johnny Thomsen forholder sig til Randers FC's pointkrise. 

Luk video

Landskampspausen kan vise sig at være et kærkomment tidspunkt for ledelsen til at hente en ny træner ind. En ny træner vil få lidt pusterum til at arbejde med truppen, uden et pres på at finde opskriften på sejr allerede til weekenden, siger Thomas Holm. 

Læs også Agesen: Opbakning til Olafur – pilen peger på alle