Agesen: Opbakning til Olafur – pilen peger på alle

Randers FC’s Mads Agesen vil ikke give træneren skylden for den øjeblikkelige nedtur

02:53

Syv kampe uden sejr og en bundplads i Superligaen er det kedelige faktum, der klæber til Randers FC efter lidt mere end en fjerdedel af ligaens grundspil.

Spekulationerne om træner Ólafur Kristjánssons fremtid er mange og uundgåelige, men ifølge Randers-veteranen Mads Agesen er det ikke den vej, pilen peger. 

01:19

Hør mere fra Johnny Thomsen i videoen her. 

Luk video

- Opbakningen til Olafur er fin og intakt. Vi får stillet alle de midler og kapaciteter til rådighed, vi skal. Jeg synes kun, at pilen peger én vej, og det er vores vej. Vi leverer simpelthen ikke det, der er påkrævet. Der er ingen, der er fredet. Vi ligger alle sammen på 60-70 procent. Opbakningen til Olafur er, som den skal være, siger Mads Agesen til TV2 ØSTJYLLAND.

Han bliver bakket op af forsvarskollega Johnny Thomsen, der direkte adspurgt om, hvordan opbakningen til Ólafur Kristjánsson er internt i truppen svarer, at ’den er god’. 

Læs også Randers FC-træner: Lige nu har vi ikke holdet til top 6

Begge spillere er dog bevidste om, at der skal ske noget. Ifølge Mads Agesen passer det, at spillerne arbejder hårdere, når de siger, at de arbejder hårdere, og at der ikke er anden vej frem.

- Når man ikke vinder fodboldkampe i syv forsøg bliver stemningen trykket, så vi jagter en succesoplevelse allerede i morgen (tirsdag, red.) i pokalen, siger Mads Agesen. 

Læs også Kevin Conboy har lavet en treårig aftale med Randers FC

Det skulle der også være god mulighed for. I pokalturneringen skal Randers FC nemlig møde det mere end almindeligt upåagtede serie 1-fusionshold Agerbæk SF/Starup IF. 

Hør mere fra Mads Agesen i videoen øverst i artiklen.