Midtjyder finder sig i langsomme computere

Mens københavnere hidser sig på, så er midtjyderne langt mere tålmodige, når computeren starter op.

Går du amok, hvis din computer er langsom til at starte op og lukke ned? Ja, så bor du ifølge statistikken nok på Sjælland - og højst sandsynlig i hovedstadsområdet.

De fleste jyder derimod ser ikke noget problem i at gå ud og hente en kop kaffe, mens computeren starter op, viser en ny undersøgelse fra Microsoft. Det skriver metroXpress.dk.

Kun omkring 35 procent af jyderne mener, at det er meget vigtigt at en computer starter hurtigt op og lukker hurtigt ned, mens tallet er 56 procent blandt københavnerne. Især i Region Midtjylland gør det ikke noget, at det går lidt langsomt. Det viser en undersøgelse, som A&B Analyse har foretaget for Microsoft.

Resultaterne bliver blandt andet brugt i disse dage, hvor 124 af Microsoft Danmarks medarbejdere i de seneste dage turnerer rundt i 64 elektronikbutikker landet over. Det sker som et led i lanceringen af styresystemet Windows 7.

- For Microsoft handler butiksbesøgene om at følge Windows 7 til dørs og dele ud af vores viden. Derudover er det lærerigt for os at høre, hvilke computerudfordringer danskerne har,« siger Jørgen Bardenfleth, administrerende direktør for Microsoft Danmark, der selv svarer på spørgsmål i Fona i Lyngby Storcenter på fredag.

I undersøgelsen deltog 1.200 danskere fra et repræsentativt udsnit af køn, geografi og alder.

Kilde: metroXpress.dk