Efter en sommerlig weekend bliver det nu køligere

Efter en weekend med sommerligt vejr bliver det nu en anelse køligere, men dog fortsat solrigt.

Weekenden har budt på lunt og solrigt vejr i Østjylland, og selvom det bliver lidt køligere de kommende dage, vil der fortsat blive lejlighed til en tur ud i det fri. Genrefoto. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Det har nærmest været en sommerlig weekend, selvom kalenderen altså siger midt i september. Både lørdag og søndag har budt på sol og temperaturer på mere end 20 grader mange steder i Østjylland.

Og selvom der venter lidt nedbør i løbet af ugen, så ser den kommende håndfuld dage faktisk ud til at tegne sig ganske pænt.

Læs også Modetøjsforretning genåbnet efter 50 år: - Det er lykken

Men 20 graders varme kommer vi næppe op på.

- Det vil blæse lidt op i løbet af natten, så mandag morgen vil der være lidt mere blæst, end vi har haft både lørdag og søndag, siger Per Christiansen fra TV 2 Vejret.

Prognose for mandag morgen klokken 7.00.

Mens der nogle steder søndag blot var fire plusgrader at varme sig på fra morgenstunden, får mandag en lunere start på dagen. Allerede ved 7-tiden forventes der 10-12 grader i det østjyske.

Efter en morgen med mange skyer vinder solen mere frem i løbet af dagen, og temperaturen kan i løbet af eftermiddagen komme op på 16-17 grader.

Prognose for mandag eftermiddag klokken 15.00.

De kommende dage ser ud til at blive en anelse køligere, og der vil, særligt tirsdag og onsdag, også være risiko for enkelte byger rundt om i Østjylland.

Prognose for de kommende dage i Østjylland.