Sexlegetøj hitter under coronakrisen: Vi savner kontakt og nærhed

Slaget af sexlegetøj er steget markant siden nedlukningen af landet. Det beretter flere østjyske sexshops.

02:25

VIDEO: Sexshoppen 'Alt er tys tys' er et af de steder, hvor de mærker et øget salg.

Dildoer, vibratorer og buttplugs. 

Det tyder på, at hjemmekarantæne og begrænset socialt liv har fået flere østjyder til at eksperimentere under dobbeltdynen. I hvert fald er salget af sexlegetøj steget markant siden nedlunkningen af af landet.

Det er beretter flere østjyske sexshops - blandt andet hos sexbutikken 'Alt er tys tys' i Aarhus, hvor de lige nu har travlt. 

- Vi har helt klart oplevet en stigende interesse omkring sexlegetøj, lyder det fra Pernille Lenskjold, der er betyrer af butikken, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Forargede naboer og utilfreds udlejer: Sexdukkebordel flyttet fra Aarhus

Dildoer, vibratorer og budplugs. Der er noget til en hver smag på hylderne. 

Samme tendens ser de hos Sinful i Højbjerg, hvor sexlegetøj i alle afskygninger bliver pakket med næsten lyset hast i disse dage. 

- Vi har haft fire dage, hvor folk er rykket lidt tættere sammen, og hvor de har shoppet endnu mere, end vi havde forventet, siger Mathilde Mackowski, der er medindehaver af Sinful.dk, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Folk savner nærhed og kontakt  

Og Mathilde Msckowski har da også et bud på, hvorfor hjemmekarantæne og begrænset socialt liv, får folk under dobbeltdynen. 

- Vi kender allesammen den desperation, der er i kroppen i øjeblikket. Vi har virkelig brug for, at der snart sker noget. Vi savner kontakt, nærhed og i det hele taget bare at være sammen, forklarer hun. 

Hos Sinful.dk er det mest solgte produkt kalenderen her, som Mathilde Mackowski står med. Den har ti låger, hvor der inde bag hver låge gemmer der sig et stykke sexlegetøj. ​​​

Læs også Danskerne corona-shopper: - Vi ser mængder på niveau med jul og Black Friday

Derfor tror hun også på, at de mange kasser med sexlegetøj kan bringe andet end blot orgasmer med sig. 

- Folk bruger mere tid sammen og får nogle kærlighedoplevelser sammen, og det tror jeg helt klart vil gøre, at nogle par står stærkere, når vi kommer ud på den anden side, siger hun. 

Jeg synes, det er en kedelig baggrund. Det er en sårbar tid, som vi er i, men det er nu engang sådan, vi agerer derhjemme i dobbeltsengen.

Mathilde Mackowski, medindehaver, Sinful.dk

Det ærger dog Mathilde Mackowski, at det er COVID-19, der skal være årsagen til stigningen.

- Jeg synes, det er en kedelig baggrund. Det er en sårbar tid, som vi er i, men det er nu engang sådan, vi agerer derhjemme i dobbeltsengen, siger hun. 

Hos sexshoppen ’Alt er tys tys’ har Pernille Lenskjold også et bud på, hvad denne tids helt store hit er. I følge hende er det den her fleshlight, som er et onaniprodukt.