AGF sælger anfører til tyrkisk klub

29-årige Pierre Kanstrup skifter til tyrkiske Erzurumspor med øjeblikkelig virkning.

- Vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor, lyder det fra sportschef i AGF, Peter Christiansen. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

AGF-spilleren Pierre Kanstrup tager til Tyrkiet, hvor han fremover skal tørne ud for Erzurumspor, der spiller i den bedste række.

Det skriver AGF på klubbens hjemmeside.

- Pierre har fået en spændende mulighed i Tyrkiet, som vi ikke ville stå i vejen for. Vi glæder os på Kanstrups vegne over, at han nu får muligheden for et eventyr i udlandet, siger sportschef i AGF Peter Christiansen på klubbens hjemmeside.

Læs også AGF henter kontraktfri forsvarskæmpe i Tyskland

Forsvarsspilleren kom til den aarhusianske klub i sommeren 2017 fra Sønderjyske. Han nåede at spille 50 kampe for AGF, hvor han var anfører hele 2018.

- Når en dør lukkes, åbner der sig en ny, og jeg glæder mig nu til en ny udfordring i en ny og spændende liga, siger den nu tidligere AGF-anfører.

Pierre Kanstrup var manden bag det allersidste mål for AGF i 2018, da han den 17. december scorede sejrsmålet i overtiden en hjemmekamp mod Hobro. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Kontrakt udløb til sommer

Kanstrups kontrakt med AGF stod til at udløbe til sommer, og sportschef Peter Christiansen kalder skiftet for en god løsning for begge parter.

- Pierre har været en god mand for os og en værdsat anfører for holdet, og vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor, siger Peter Christiansen på klubbens hjemmeside.

Pierre Kanstrup scorede AGF's sidste mål i 2018, da han 17. december blev matchvinder med et mål i overtiden mod Hobro i Superligaen.

Erzurumspor ligger i øjeblikket tredjenederst i den tyrkiske liga. Erzurum er en by på størrelse med Aarhus i det østlige Tyrkiet.