Slik-tilbud skabte trafikkaos

Lørdag formiddag opstod der trafikkaos på flere veje i og omkring Skødstrup, fordi slikfabrikken Carletti holder fabriksudsalg.

Obs. opdateret kl. 11.25 med oplysning om at de trafikale udfordringer skulle være løst.

Tilbud på p-tærter og skumbananer hos slikproducenten Carletti skabte udfordringer for trafikken i og omkring Skødstrup lørdag formiddag.

På den lokale Facebook-gruppe kan man blandt andet se en video af en kilometerlang kø på en af indfaldsvejene til byen og flere billeder af trafiksituationen ved Carletti, hvor rigtig mange biler holdt i kø.

Carletti holder drive-in fabriksudsalg, og en borger på stedet oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at alle sidder i deres biler, og at der er masser af medarbejdere til at styre folk rundt. 

Den værste kø afviklet

Køen er meget lang, men ifølge borgeren bliver der delt slik ud i køen, hvilket nok kan hjælpe på tålmodigheden.

Østjyllands Politi oplyser, at de har fået flere henvendelser om trafikproblemer i og omkring byen.

Ved 11.20-tiden oplyser TV2 ØSTJYLLANDs reporter på stedet, at den værste kø er afviklet. Samme melding kommer fra politiet:

Julie Schäfer Kristiansen har sendt denne video til TV2 ØSTJYLLAND af køen på Grenåvej ved Skødstrup ved 9.15-tiden lørdag formiddag.

- Der er stadig en lille smule kø, men det forløber stille og roligt, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov.

Påtale fra politiet

Vagtchefen uddyber, at en færdselspatrulje vurderede forholdene på stedet som forsvarlige:

- Vi påtalte dog, at firmaet lavede trafikregulering på offentlig vej, hvilket de så stoppede med, siger Per Bennekov.

Carletti oplyser på sin hjemmeside, at fabriksudsalget vil foregå under hensyntagen til myndighedernes COVID-19 anvisninger.

Det indebærer blandt andet, at betaling udelukkende vil foregå via mobilepay eller dankort, og der modtages ikke kontanter. Kunderne skal desuden bære mundbind ved bestilling, betaling og udlevering.