Salling evakueret på Black Friday - alarm afblæst

Stormagasinet Salling i Aarhus er blevet evakueret. Salling oplyser, at der var tale om en teknisk fejl.

På årets største handelsdag, Black Friday, er stormagasinet Salling evakueret. Al personale og kunder blev sendt ud af centeret.

Østjyllands Politi og Salling oplyser, at det var falsk alarm - men der var hektisk stemning i det fyldte indkøbscenter.

- En rygeovn havde udviklet rigeligt med røg og startet brandalarmen. Så det var falsk alarm, men proceduren har været, at når alarmen går, skal alle forlade bygningen. De er ved at lukke folk ind igen, personale er inde, og kunderne bliver lukket ind igen nu, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Morten Hansen til TV2 ØSTJYLLAND.

quote En rygeovn havde udviklet rigeligt med røg og startet brandalarmen. Så det var falsk alarm, men proceduren har været, at når alarmen går, skal alle forlade bygningen.

Morten Hansen, vagtchef, Østjyllands Politi.

- Der er ingen fare på færde, alt er godt, og julefreden har sænket sig igen, siger vagtchefen.

Også Salling nedtoner episoden.

- Helt konkret er der tale om en teknisk fejl, der fik en af vores røgalarmer til at gå i gang. Vi tager ingen chancer, når der går en alarm, og derfor bad vi kortvarigt vores kunder forlade forretningen, til vi havde vished om, at der var tale om en fejl og igen kunne byde dem velkommen. Vi er åbne igen og har masser af glade kunder i stormagasinet, der er godt i gang med julehandlen, siger pressemedarbejder i Salling Emmelie Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Oplevede du episoden, og har du lyst til at fortælle os om det? Så må du meget gerne skrive til redaktion@tv2oj.dk.