Knivstikkeri i butikscenter: Politiet øger patruljering

Maskerede mænd stak med kniv i Frydenlund Centret tirsdag aften.

Foto: Google Street View

En 18-årig mand blev stukket med kniv i Frydenlund Centret klokken lidt i ni tirsdag aften. To andre blev ramt af peberspray. 

Ifølge Østjyllands Politi var det en gruppe af drenge, der gik sammen, da de bliver overfaldet af en anden gruppe drenge. Der er tilsyneladende nogle stridigheder mellem de to grupper. 

Den unge mand blev ramt i låret af kniven og fik nogle overfladiske sår. 

Øger indsatsen

Sammenstødet mellem de to grupperinger får nu politiet til at have ekstra fokus på Frydenlundscenteret.

- Der har de seneste dage været episoder, som peger på, at der er nogle unge mennesker, der har nogle uoverensstemmelser med hinanden. Vi er meget opmærksomme på, at det ikke skal udvikle sig yderligere, og vi øger derfor indsatsen både i forhold til efterforskning, patruljering i området og det forebyggende arbejde, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen ved Østjyllands Politi.

Læs også Pakkekaos: Her er der mindst kø til black friday-pakker

Politiet vil derfor være ekstra meget til stede både i Frydenlund Centret og i hele Aarhus V. Samtidig beder politiet borgerne om hjælp. 

- Vi vil gerne opfordre borgerne i området til at ringe til os med det samme, hvis de ser noget mistænkeligt eller får øje på grupper af personer, der skaber utryghed i området, siger Klaus Arboe Rasmussen.