De brænder for mad

Fire mænd bag en af de mest populære madblogs

02:49

1 af 2

En aarhusiansk madblogger og hans tre medstiftere af bloggen Gastromand har i gennem de seneste år haft så meget succes med at dele opskrifter på nettet, at de kan kalde sig indehavere af en af Danmarks mest populære madblogs.

Bloggen Gastromand har omkring 250.000 følgere.

- Det er egentlig bare et sted for madglade mennesker, som godt kan lide at lave noget mad, som smager godt, siger aarhusianske Klaus Kjeldsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De fire mænd, der prædiker ordentlig mad frem for kure og restriktioner på internettet, har nu også udgivet en bog med deres opskrifter.

- Det er jo et sindssygt gammeldags medie i vores verden, men der er jo også nogle, der siger, at man ikke er noget, før man har udgivet en bog, lyder det fra Anders Damm, der er en af de andre fire mænd bag Gastromand.

Men selvom bogen er udgivet, så fortsætter bloggen:

- Det kan godt være, vi skal i gang med at dyrke bloggen lidt mere. Den har måske været lidt forsømt, nu hvor vi er begyndt at lægge mange af vores opskrifter ind i en bog i frem for på bloggen. Så det kan godt være, der kommer til at ske lidt mere der, siger Klaus Kjeldsen.

Mød de fire "gastromænd" og hør dem fortælle mere om passionen for mad i videoen øverst på siden.