Skanderborg har vind i sejlene

Efter aftenens sejr over BSV, ser cheftræner i Skanderborg frem mod mandagens kamp mod Nordsjælland

Skanderborg slog onsdag aften favoritterne fra Bjerringbro-Silkeborg i torsdagens lokalbrag i Boxer Herreligaen. Cheftræner Nikolej Krickau håber, holdet er inde i en god stime med syv point i de seneste fire kampe.

- Det er jo det forunderlige ved håndbold. Der er så lille en forskel mellem at have ekstrem medvind i sejlene, og så ikke at have mål til at spille med i slutfaserne. Lige nu har vi rigtig meget vind i sejlene, og vi har helt vild meget tro på, at vi også kan vinde kampe. Også selvom det ser svært ud i perioder. Så mentalt der er vi bare helt vildt ovenpå lige nu, siger cheftræner Nikolej Krickau til Skanderborg Håndbolds hjemmeside.

Skanderborg slog til igen i Cigaræsken

Midt i anden halvleg gik hjemmeholdet ellers helt i stå, og holdet havde lang scoringspause på. Men så blev det spændende, og holdet vinder 23-21 over BSV. Cheftræneren er godt tilfreds med holdets indsats.

- I dag kan vi godt give den en 13'er. Vi er også meget bevidste om, at vi har spillet to kampe på to dage, og vi har en Nordsjælland-kamp igen på mandag. Men indtil jeg vågner i morgen, får den (sejren, red.) lov til at blive nydt, og så er der i morgen fuld fokus på Nordsjælland, som er en fifty-fifty match, vi skal igennem, siger han.

Skanderborg møder Nordsjælland mandag klokken 18.30 på hjemmebane.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer