Esther gør comeback hos frisøren: - Jeg kan lide at blive nusset om

Esther har savnet sin frisør. Genforening skabte glæde.

01:37

Mandag kunne 77-årige Esther Lund Christensen endelig besøge Salon Blues i Galten igen.

Hun elsker at blive pyntet og se godt ud, og hun sætter stor pris på et besøg hos frisøren.

Esther Lund Christensen minder med andre ord om de fleste andre kvinder, og da hun arbejdede i en kjolebutik, prøvede hun altid at se godt ud med flot hår og make-up.

Læs også Realskole tænder lys i massevis: - Vi har haft en mørk tid

Når man er 77 år og lever i pandemiens tid, kan det dog gå ud over skønheden, og i de seneste uger har Esther sådan savnet at være i sin frisørs kyndige hænder.

Trængte så frygteligt

Nu er Esthers faste frisørsalon, Salon Blues, atter åben, og landets plejehjem har fået lov til at løsne tøjlerne, og så må en kvinde gøre, hvad en kvinde må gøre.

Læs også Nyt åndehul tilbyder shoppere et pusterum under åben himmel

Mandag fik Esther langt om længe studset spidserne.

- Jeg trængte så frygtelig til det. Når man ser sig selv i spejlet, får man jo et chok. Jeg er ikke ret god med de rynker og så alt for langt hår, siger Esther Lund Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Mandag kunne Esther atter bruge sit klippekort – en særlig ordning, der giver ældre mulighed for blandt andet at komme en tur til frisøren.

Har savnet dagplejebørn

Hun har boet på Lokalcenter Tjørnehaven i Galten i omkring to år. Salon Blues ligger lige ovre på den anden side af vejen, og det betyder meget for Esther at blive forkælet hos frisøren.

- Så føler jeg mig frisk og ikke som sådan en træt, gammel kone. Det er dejligt. Jeg kan godt lide at blive nusset om, siger hun.

Læs også Bestseller melder sig som hemmelig donor af 100.000 antistoftest

Esther bliver normalt klippet hos Salon Blues en gang om måneden. 

Esther Lund Christensen har i øvrigt haft det fint her under coronakrisen, men hun har savnet de små dagplejebørn, der normalt plejer at komme og besøge de ældre på Lokalcenter Tjørnehaven.