Talent forlader BSV - men åben for at vende tilbage

20-årige Rasmus Kier skifter væk fra Bjerringbro-Silkeborg efter indeværende sæson. Fløjspilleren ønsker at udvikle sig med en større rolle i en mindre klub

Rasmus Kier har fået sin håndboldopdragelse i Silkeborg-Voel, og i denne sæson har han været en del af Bjerringbro-Silkeborgs ligahold.

quote Jeg kunne helt sikkert sagtens se mig selv vende tilbage til Bjerringbro-Silkeborg, når jeg engang har lagt nogle flere lag på mit spil.

Rasmus Kier, Bjerringbro-Silkeborg

Flere klubber har vist interesse for den 20-årige højrefløj, så nu skal han ud og prøver sig af andetsteds.

- For mig handler det om at gå et trin ned for at kunne lægge et ekstra lag på mit spil. Jeg vil gerne udvikle mig endnu mere som håndboldspiller, siger Rasmus Kier i en pressemeddelelse. 

Ramt af skade

Der har dog været pænt med spilletid til Rasmus Kier i denne sæson, da førstevalget på højre fløj, Johan Hansen, i midten af februar blev ramt af en korsbåndsskade. 

- Bjerringbro-Silkeborg har betydet meget for min udvikling. Der er kommet større opmærksomhed på mig, og jeg har fået en hjælpende hånd til at komme videre i min karriere. Jeg kunne helt sikkert sagtens se mig selv vende tilbage til Bjerringbro-Silkeborg, når jeg engang har lagt nogle flere lag på mit spil, forklarer Rasmus Kier. 

En stribe vigtige kampe

Cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, er forstående over for det lokale talents ønske om at udvikle sig yderligere ved at prøve noget nyt. Men han har været glad for at have Rasmus Kier under vingerne.

- Allerede inden Johan Hansens korsbåndsskade havde Kier en stribe vigtige kampe for os, og her efter jul har han været en vigtig del af vores trup. Det hele kulminerede med en indsats på et meget højt niveau i vores afgørende VELUX EHF Champions League-kamp mod Kadetten Schaffhausen. Det har på alle måder været et fantastisk samarbejde, siger Peter Bredsdorff-Larsen i pressemeddelelsen.

Bjerringbro-Silkeborg er forsvarende danske mestre, og lige nu kæmper de for en plads i dette års semifinaler. Står det til Rasmus Kier, så slutter hans foreløbige karriere i Bjerringbro-Silkeborg da også med en medalje af den fineste karat.

- Det kunne være en virkelig fed måde at slutte af på, og det vil jeg virkelig kæmpe for i de næste måneder, fortæller Rasmus Kier.

I hvilken klub, Rasmus Kier i den kommende sæson skal udfolde sit talent, bliver offentliggjort inden længe. 

Sankthans

Se billederne: Sådan blev sankthans fejret i det østjyske

Annis blomsterværksted

Få Anni og Annis blomsterbutik for nul kroner

Klasse besøger plejehjem

play Elever skrev breve for at opmuntre ældre - nu bliver indsatsen en del af undervisningen

Skærmbillede 2021-06-24 kl. 09.41.38

Store smil og champagne - nu springer studenterne ud

Lars Møller Skrænten

play Kovending: I to år må Lars bo for småt, men så bliver det godt

Aarhus Universitet1

play SF og Enhedslisten vil bløde op på reduktionskrav på studiepladser

Dagens mest læste