Østjyde vandt i Lotto: Nu skal han hurtigst muligt ned på knæ

En mand i 40'erne fra Silkeborg fik søndag at vide, at han har vundet en million i Lotto. Pengene skal blandt andet gå til en forlovelsesring

Silkeborgenseren har længe gerne villet giftes, men har ikke haft råd før nu.

Der høres bryllupsklokker i det fjerne i Silkeborg, efter en mand i 40'erne søndag fik beskeden om, at han havde vundet i Lottos millionærgaranti.

Gevinsten på en million kroner skal nemlig i første omgang bruges på en forlovelsesring til kæresten.

- Jeg har længe drømt om at blive gift, men jeg synes ikke rigtig, vi har haft pengene til det, lyder det fra Lotto-vinderen til Danske Spil. 

Læs også Østjyde blev Lotto-millionær på sin egen polterabend

Parret har købt et hus, som har krævet lidt flere reparationer end forventet, og det har forlænget drømmen om et bryllup lidt, fortæller han. 

Parret og deres fire børn har allerede taget forskud på fejringen af gevinsten med champagne, sang og dans i stuen. 

- Jeg havde lige sendt min kæreste på legepladsen med børnene, men jeg skal love for, at jeg hurtigt fik ringet dem hjem, siger silkeborgenseren. 

Læs også Heldig Lottospiller fra Horsens blev millionær i kiosken

Udover en diamantring og et stort bryllup skal pengene bruges på at få husets vinduer færdige hurtigere end forventet. Og så skal familien ud og rejse. 

Selvom gevinsten ikke er så stor, at han og kæresten kan sige deres respektive jobs op, så kan han alligevel ikke få armene ned. 

- Nu kan vi forsøde vores tilværelse lidt og få en masse dejlige familieoplevelser, som vi ikke har haft mulighed for i lang tid. Det er virkelig fantastisk. Nu håber jeg bare, at min kæreste siger 'ja', når jeg frier. Men mon ikke, lyder det fra den lykkelige vinder.