Østjyde vandt i Lotto: Nu skal han hurtigst muligt ned på knæ

En mand i 40'erne fra Silkeborg fik søndag at vide, at han har vundet en million i Lotto. Pengene skal blandt andet gå til en forlovelsesring

Der høres bryllupsklokker i det fjerne i Silkeborg, efter en mand i 40'erne søndag fik beskeden om, at han havde vundet i Lottos millionærgaranti.

Gevinsten på en million kroner skal nemlig i første omgang bruges på en forlovelsesring til kæresten.

- Jeg har længe drømt om at blive gift, men jeg synes ikke rigtig, vi har haft pengene til det, lyder det fra Lotto-vinderen til Danske Spil. 

Parret har købt et hus, som har krævet lidt flere reparationer end forventet, og det har forlænget drømmen om et bryllup lidt, fortæller han. 

Parret og deres fire børn har allerede taget forskud på fejringen af gevinsten med champagne, sang og dans i stuen. 

- Jeg havde lige sendt min kæreste på legepladsen med børnene, men jeg skal love for, at jeg hurtigt fik ringet dem hjem, siger silkeborgenseren. 

Udover en diamantring og et stort bryllup skal pengene bruges på at få husets vinduer færdige hurtigere end forventet. Og så skal familien ud og rejse. 

Selvom gevinsten ikke er så stor, at han og kæresten kan sige deres respektive jobs op, så kan han alligevel ikke få armene ned. 

- Nu kan vi forsøde vores tilværelse lidt og få en masse dejlige familieoplevelser, som vi ikke har haft mulighed for i lang tid. Det er virkelig fantastisk. Nu håber jeg bare, at min kæreste siger 'ja', når jeg frier. Men mon ikke, lyder det fra den lykkelige vinder. 

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen

Magnus Heunicke

Eksperter regner på større genåbning

Smukfest bøgeskoven

Festivaler kritiserer minister: Det giver ikke mening at planlægge forsigtigt