Isse drømmer om en sangkarriere: Læser jura som backup

Isse Sandorf Jacobsen drømmer om en karriere som danskpop-sangerinde

Opdateret: Isse Sandorf Jacobsen vandt DanskPOP Talent. Læs mere om sejren her.

____

23-årige Isse Sandorf Jacobsen fra Gjern læser til daglig jura på Aarhus Universitet, men hun drømmer om en karriere som danskpop-sangerinde. Lørdag aften indtager hun scenen i Forum Horsens i finalen i DanskPOP Talent.

Læs også 23-årig sangerinde fra Gjern vinder danskpop-konkurrence

- Jeg har ikke sovet så godt de seneste to nætter og er spændt og nervøs, men det skal man nok være, ellers tror jeg ikke, at man vil det nok, siger Isse Sandorf Jacobsen, der blandt andet er stemmen i håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborgs slagsang.

Læs også Randers-dreng er med i stor Netflix-serie

Lørdag aften optræder ti finalister med deres numre, som alle er på dansk og nyskrevne, og Isse Sandorf Jacobsen går på scenen med en sang, hun selv har skrevet. TV2 ØSTJYLLAND var med til generelprøven lørdag eftermiddag, og den kan du se en bid af i videoen herunder.

00:56

VIDEO: Kom med til generalprøve - hør noget af Isse Sandorf Jacobsens sang her.

Luk video

- Jeg glæder mig helt vildt, det er ikke tit, man får lov at prøve sådan noget, og det er nok det største jeg har prøvet i mit liv indtil videre, så jeg glæder mig rigtig meget, siger Isse Sandorf Jacobsen.

Læser jura som backup

Drømmen er en sangkarriere, men skulle den plan gå skævt, har hun en ny i baghånden.

- Da jeg var lille, ville jeg gerne være dommer i Højesteret. Da jeg blev ældre, begyndte jeg at få mere interesse for musik, og nu er jura så min backup-plan, for det er musikken, jeg helst vil, hvis det kan lade sig gøre, siger hun.

01:16

VIDEO: Se interview med Isse Sandorf Jacobsen her.

Luk video

Ud over æren får vinderen af lørdagens show i Horsens, som tv-kanalen DK4 sender direkte i fjernsynet, blandt andet hjælp til markedsføring og en udgivelse af sin musik hos Sony Records.

I alt meldte 300 deltagere sig til DanskPOP Talent, hvoraf 54 blev udvalgt til de indledende runder. Nu står ti så tilbage i finalen lørdag aften.