Forsvundet 13-årige pige er kommet sikkert hjem

OPDATERET: Den eftersøgte 13-årige er natten til fredag kommet godt hjem til sin familie i Them.

Politiet eftersøgte den 13-årige pige med hundepatruljer i området omkring Them. Den 13-årige blev fundet først på natten i god behold. Arkivfoto.

Midt- og Vestjyllands Politi ledte torsdag aften efter en 13-årig pige fra Them ved Silkeborg. Ifølge politiet forlod hun hjemmet torsdag aften omkring klokken 19:00 i vrede.

Politiet var derfor til stede i området med tre hundepatruljer, en almindelig patrulje og en indsatsleder.

Læs også Stor ransagning på ejendom – Politi fandt flere ulovlige skydevåben

Klokken 0.40 blev eftersøgningen afblæst, da politiet fik en melding om, at pigen var fundet af en bekendt og bragt hjem til sine forældre. Hun var ikke langt hjemmefra, for efter meldingen kom til politiet, var hun hurtigt hjemme, oplyser vagtchefen ved Midt og Vestjyllands Politi fredag til TV2 ØSTJYLLAND.

Kun 13 år

Politiet havde ellers været stærkt bekymrede for den 13-årige.

- Hun er kun 13 år, så vi er selvfølgelig bange for, at hun ikke kan tage vare på sig selv, fortalte Ole Vanghøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi torsdag aften til TV MIDTVEST.

Pigen beskrives til at være 150 centimeter høj. Hun har blåligt, langt, glat hår. Da hun forlod hjemmet var hun iført sorte ridebukser og en sort hættetrøje med hvide Mickey Mouse-ansigter på.