BSV skuffede i CL

Slået i de døende minutter

Midtjyderne kunne ellers tillade sig at tabe med et eller to mål afhængigt af kampens resultat, og efter en kamp under niveau fra danskernes side fik de muligheden for at sikre sig billetten til ottendedelsfinalerne på et straffekast, efter haluret havde rundet de 60 minutter.

Playmaker Chris Jørgensen tog ansvaret fra de syv meter - og blev dagens helt store skurk.

Jørgensen valgte en variant fra den frække ende og sendte et ikke særligt kvalificeret lob afsted, men den franske målmand reddede bolden og sikrer dermed, at Chambéry fortsat lever i Champions League - og at BSV stadig skal have et point i de to sidste spillerunder for at gå videre fra gruppespillet.

BSV var med til 3-3, men herfra satte franskmændene sig tungt på kampen. Danskerne havde store problemer i forsvaret, der manglede tempo og aggressivitet, og det udnyttede det franske stortalent N'Guessan til at score efter behag.

Samtidig havde Bjerringbro-Silkeborg meget svært ved at finde løsninger i det etablerede angrebsspil, hvor Carsten Albrektsens tropper leverede en stribe unødvendige tekniske fejl.

Kombinationen af det tandløse forsvar og de offensive problemer gav Chambéry, som før dagens kamp ikke havde fået et eneste point i Champions League, optimale betingelser til at komme komfortabelt foran.

I slutningen af første halvleg fandt BSV dog huller i Chambérys forsvar, mens indskiftede Dane Sijan i målet bød ind med gode redninger, og derfor var BSV kun bagud 12-14 ved pausen, selvom holdet havde leveret en dårlig første halvleg.

Chambéry trak dog hurtigt fra danskerne i starten af anden halvleg. Hjemmeholdet kom foran 17-12, 22-16 og 24-17. Her virkede kampen reelt afgjort, men takket være en del Chambéry-fejl, gode Jannick Green-redninger i BSV-buret samt det faktum, at de danske spillere slap håndbremsen i angrebet, kom BSV tilbage i kampen og havde altså chancen for at få det nødvendige resultat til sidst.

Men sådan gik det ikke for jyderne, som nu har brug for et point i de to sidste kampe, hvor de møder Gorenje Valenje hjemme og Metalurg på udebane, hvis drømmen om Champions League-avancement skal gå i opfyldelse.