BSV præsenterer overskud

Overskud i klubben for niende år i træk

Bjerringbro-Silkeborg har for niende år i træk kunnet præsentere et overskud i regnskabet for sæsonen 2013/2014. Det skete på en generalforsamling, som netop er blevet afholdt.

Denne gang lyder overskuddet på i alt 64.867 kr., selvom sæsonen sportsligt ikke var klubbens bedste.

- Jeg har været glad for overskuddet de andre år, men det vi har lavet i løbet af det sidste år, hvor vi havde en svær sæson og så alligevel har formået at skabe så stor en indtægt og opbakning, at vi igen kunne præsentere et overskud, det gør mig til en stolt direktør, siger administrerende direktør i BSV, Frank Lajer, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

På indtægtssiden er det især et par nye sponsoraftaler med et par af de større danske virksomheder, der trækker op. Samtidigt har klubben startet 9 nye netværksgrupper op i Silkeborg og Østjylland, og det har været en stor succes. Endelig har klubben for 7. sæson i træk været en af de mest sete klubber på TV.

- Vi har været gode til at finde nye sponsorere, og vi har et netværk, hvor folk gerne vil være med, forklarer Frank Lajer.

Strategien er da også allerede lagt for, hvordan klubben vil sikre endnu et overskud til næste år:

- Vi har efterhånden 700 virksomheder - altså sponsorere - involveret i klubben, så vi har en stor bredde, og det skal vi blive ved med at sikre ved at finde to nye store partnere, siger Frank Lajer.