Silkeborg-anfører om bænkplads: - Jeg har været helt nede

Silkeborg-anfører Simon Jakobsen forklarer, at han har været ramt mentalt af at sidde på bænken.

Simon Jakobsen oplyser, at han er åben for at klubskifte til vinter, hvis det ikke bliver til mere spilletid i Silkeborg. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Silkeborgs normale anfører, Simon Jakobsen, har i adskillelige sæsoner været fast mand i klubben.

Denne sæson har dog været anderledes, hvor den store midterforsvarer ikke har fået spilletid i 3F Superligaen siden midten af august.

Læs også Nyt Silkeborg-nederlag - taber til FC Midtjylland

'Var helt nede mentalt'

Efter 1-2-nederlaget til FC Midtjylland søndag aften fortalte han, at det ikke har været let at skulle sidde på bænken uge efter uge.

- Jeg havde nogle uger lige efter transfervinduet, hvor jeg var helt nede mentalt, og det kunne jeg mærke på mine præstationer på træningsbanen. Jeg har virkelig arbejdet meget med det mentale, siger han.

Læs også Tidligere Premier League-angriber til £3.333 om ugen: Kom tæt på 'Tømreren'

Ifølge Simon Jakobsen var der en dansk klub, der forhørte sig to gange i sommerens transfervindue, og forsvarsspilleren var åben for et skifte. Det faldt dog til jorden.

Simon Jakobsen blev kåret til Årets Pokalfighter i 2018. Foto: Liselotte Sabroe - Ritzau Scanpix

Andre er bedre

Det er Kent Nielsen, der sætter holdet i Silkeborg, og han har en simpel forklaring på, hvorfor Simon Jakobsen ikke spiller

- Jeg vil altid stille det stærkeste hold, og som træner har jeg vurderet, at der er andre, der er bedre, siger Kent Nielsen.

Simon Jakobsen er frustreret over at være på bænken.

- Der er desværre en del, der er foran mig på trænerens papir, så det er pisse irriterende.

- Der er ikke noget, jeg heller vil end at spille i Superligaen med Silkeborg. Det får jeg bare ikke lov til i øjeblikket, og det har været nogle underlige måneder, siger Simon Jakobsen.

Han oplyser, at han er åben for at klubskifte til vinter, hvis det ikke bliver til mere spilletid i Silkeborg.

Henrik 'Tømrer' Pedersen har legendestatus i Silkeborg. Han spillede 143 kampe i Premier League og var på landsholdet tre gange. Skipperligaen har besøgt ham på hans pub - det kan du se herunder, og du kan følge Skipperligaen på YouTube her.

£3.333 om ugen i Premier League og legende i Silkeborg IF - Kom tæt på ‘Tømreren’ | Skipperligaen