Sportschef i Randers FC: Vi har alle mand klar til kamp

Colin Todd har frit valg blandt alle spillere

03:26

1 af 2

Når Randers FC lørdag eftermiddag møder Sønderjyske i forårets første kamp i Superligaen, så er alle mand i Randers klar til kamp.

Det fortæller Ole Nielsen, der er sportschef i Randers FC. Han var torsdag gæst i tv2oj.dks mobile studie, da vi sendte direkte fra Randers FCs afsluttende træning inden lørdagens kamp.

- Alle 22 mand er til rådighed for Colin Todd (træner i Randers FC, red.), og det betyder, at der har været en ekstrem stor konkurrence om pladserne, og Colin Tood kommer til at skuffe nogen i morgen, når de ikke er blandt de startende 11. Det er den konkurrence, vi gerne vil have, så vi har flere muligheder under kampene og kan lave forandringer undervejs, siger Ole Nielsen.

Randers FC fik en målrig generalprøve

Vil op i tabellen

Han håber, at kronjyderne, der lige nu indtager 6. pladsen i Superligaen, i løbet af foråret kan kravle et par pladser op i tabellen.

- Vi har et rigtig godt sammentømret hold, der har spillet sammen gennem et par sæsoner, og nu er vi forskånet for skader, som det ser ud lige nu, skulle det gerne være med til at gøre, at vi bliver stabile og kan komme til at lave gode præstationer i foråret, for vi vil gerne en placering eller to op i tabellen, siger Ole Nielsen.

I videoen øverst på siden kan se Ole Nielsen snakke om status på truppen lige nu, og du kan se hele fodbolddebatten fra Randers FC her på tv2oj.dk senere fredag eftermiddag.

Herunder kan du se fodbolddebatten om AGF, som blev sendt i går, torsdag den 25/2