I dag åbner nyt mad-mekka i gammel sukkerhal

Randers Street-Food slår i dag dørene op til det nye madmarked i byen.

Om du foretrækker tarteletter og boller i karry som mormor lavede det, eller lidt mere eksotiske retter fra den sydlige halvkugle, så vil du kunne finde noget til enhver smag i den gamle sukkerhal på Randers Havn, hvor Randers Street Food i dag, lørdag, klokken 11.30 slår dørene op for første gang.

Kommer ikke til at ligne Aarhus

Tidligere på ugen snakkede vi med medejer Nicolai Michaelsen, som glædede sig til åbningen, der har været lang tid undervejs. Man har af flere omgange forsøgt at få et Street-Food marked til byen, men ikke før juli sidste år kom der konkrete planer på bordet.

Det nye madmarked kommer dog ikke til at ligne det, man kender fra Aarhus. I Randers ønsker man at udnytte rammerne fra den gamle sukkerfabrik, og derfor har de i modsætning til i Aarhus, hvor hver bod har sit helt eget udtryk, selv malet og bygget alle boder.

- Vi har fået lov at bygge det hele fra bunden, og det er jo bare mega fedt, så vi glæder os, sagde han tidligere på ugen til TV2 ØSTJYLLAND.

Otte nye madboder

Der kommer til at være otte boder i Randers Street-Foods nye lokaler - syv med mad og én med dessert. Derudover kommer der en bar.

- Den første bod vi får, bliver asiatisk med alt blandet fra Japan, Kina og Thailand. Så har vi Mormor-boden, der laver tarteletter og boller i karry, samt Kræmmerhuset fra Ebeltofts bod, som står for gourmetpitaen.

- Og så har vi jo de lidt mere farverige boder. Mo'Rice laver sushi-burrito, poke-salater og en masse andre side-orders. Hungry Dane med deres megapopulære burgers. Conefusion laver lækre sandwiches og SushiMania laver pick n' mix susi. Og så har vi selvfølgelig en dessertbod, hvor man kan få alt fra is til kager og pandekager, fortalte Nicolai Michaelsen.

Indenfor er der plads til 250 siddende mennesker, og udenfor vil der kunne sidde 600-700 gæster.

Nicolai Michaelsen forventer, at det vil være et kæmpe projekt for byen.

- Det at kunne lave et socialt samlingssted er stort. Det har vi ikke i forvejen i Randers, sagde han.

40_percent

play Stryger direkte i coronapasset: Spyttest får dig uden om køen

20210202-175316-L-1500x1000we

Aarhus-politiker misbrugt i coronaskeptisk kampagne

def_thumb,50_percent

play Aldrig fundet: Dykkere leder lige nu efter Fregatten Jyllands andet anker

Lisbjerg forbrænding

Nu begynder afbrændingen af mink i Lisbjerg

Gravsted 1

Raser over gravtyveri - stjæler børnenes minde om deres far

20210514-075715-L-1920x1280we

Nu lempes rejsereglerne på seks områder

Dagens mest læste